adek Napisano 9 Czerwiec 2013 Napisano 9 Czerwiec 2013 Chris John Dębski znalazł się w zwycięskiej czwórce międzynarodowego konkursu CG Student Awards. Pełna treść: Chris John Dębski jednym ze zwycięzców CG Student Awards
olaf Napisano 9 Czerwiec 2013 Napisano 9 Czerwiec 2013 no to zapisz się Adek na wywiad z nim za dwa-trzy lata :)
Gość User190 Napisano 9 Czerwiec 2013 Napisano 9 Czerwiec 2013 Gratulacje - to spory boost w karierze! Pamiętaj tylko, żeby skończyć studia :)
Lucek Napisano 10 Czerwiec 2013 Napisano 10 Czerwiec 2013 Czy to nie jeden z kolegów z platigowych warsztatów czasami? Gratulacje!
Krzyk Napisano 10 Czerwiec 2013 Napisano 10 Czerwiec 2013 Dzięki za tą wzmiankę tutaj! :) i reszcie za gratulacje!! Powtórzę to poraz setny, ale... nadal się otrząsam :) Było to zupełnie nieoczekiwane. @Lucek: Zgadza się - jeśli chodzi Ci o kurs, to to ten sam kolega :) And thx!
marcinW Napisano 10 Czerwiec 2013 Napisano 10 Czerwiec 2013 Krzyk ewidentnie jesteś na fali ostatnio ;) zupełnie zasłużenie! Z takim skillem nie może być inaczej. Szacun :)
loczyn Napisano 10 Czerwiec 2013 Napisano 10 Czerwiec 2013 @Krzyk: Co by tu nie mówić - "wygrałeś życie". Życzę wielkiej kariery!
deshu Napisano 10 Czerwiec 2013 Napisano 10 Czerwiec 2013 O ja cie. The Mill w londynie - marzenie. Gratulacje man. Wielkie gratulacje.
Krzyk Napisano 11 Czerwiec 2013 Napisano 11 Czerwiec 2013 Dzięki wszystkim za wsparcie i za miłe słowa!! Postaram się najlepiej jak mogę wykorzystać ostatnie wydarzenia i wrócić z jeszcze lepszym "stuff'em" :)
adek Napisano 11 Czerwiec 2013 Autor Napisano 11 Czerwiec 2013 Ale właśnie. Możesz wybrać jedną z tych firm czy zostanie to narzucone? Coś wiesz?
Krzyk Napisano 11 Czerwiec 2013 Napisano 11 Czerwiec 2013 Do końca tego tygodnia mają mnie o tym powiadomić. Bardzo bym chciał, żeby to ode mnie zależało :) W ramach ciekawostki powiadomię dokąd mnie wysłali, kiedy się dowiem.
Krzyk Napisano 13 Czerwiec 2013 Napisano 13 Czerwiec 2013 Nie będę ukrywał, że miałem faworyta i był nim Framestore. Chyba najlepiej znałem ich ze wszystkich wspomnianych firm. Dzisiaj dostałem wiadomość i przydzielono mnie do: The Mill :))
Traitor Napisano 13 Czerwiec 2013 Napisano 13 Czerwiec 2013 Brawo, gratuluje. Napewno bedzie to przygoda zycia.
Krzyk Napisano 16 Czerwiec 2013 Napisano 16 Czerwiec 2013 Dzięki :) Mam nadzieję, że tak będzie :) Obecnie zaplecze praktyk zapowiada się dosyć kiepsko, ale może uda się przez to przebrnąć.
Rekomendowane odpowiedzi