Napisano 9 Czerwiec 201311 l Chris John Dębski znalazł się w zwycięskiej czwórce międzynarodowego konkursu CG Student Awards. Pełna treść: Chris John Dębski jednym ze zwycięzców CG Student Awards
Napisano 9 Czerwiec 201311 l Gratulacje - to spory boost w karierze! Pamiętaj tylko, żeby skończyć studia :)
Napisano 10 Czerwiec 201311 l Czy to nie jeden z kolegów z platigowych warsztatów czasami? Gratulacje!
Napisano 10 Czerwiec 201311 l Dzięki za tą wzmiankę tutaj! :) i reszcie za gratulacje!! Powtórzę to poraz setny, ale... nadal się otrząsam :) Było to zupełnie nieoczekiwane. @Lucek: Zgadza się - jeśli chodzi Ci o kurs, to to ten sam kolega :) And thx!
Napisano 10 Czerwiec 201311 l Krzyk ewidentnie jesteś na fali ostatnio ;) zupełnie zasłużenie! Z takim skillem nie może być inaczej. Szacun :)
Napisano 10 Czerwiec 201311 l O ja cie. The Mill w londynie - marzenie. Gratulacje man. Wielkie gratulacje.
Napisano 11 Czerwiec 201311 l Dzięki wszystkim za wsparcie i za miłe słowa!! Postaram się najlepiej jak mogę wykorzystać ostatnie wydarzenia i wrócić z jeszcze lepszym "stuff'em" :)
Napisano 11 Czerwiec 201311 l Autor Ale właśnie. Możesz wybrać jedną z tych firm czy zostanie to narzucone? Coś wiesz?
Napisano 11 Czerwiec 201311 l Do końca tego tygodnia mają mnie o tym powiadomić. Bardzo bym chciał, żeby to ode mnie zależało :) W ramach ciekawostki powiadomię dokąd mnie wysłali, kiedy się dowiem.
Napisano 13 Czerwiec 201311 l Nie będę ukrywał, że miałem faworyta i był nim Framestore. Chyba najlepiej znałem ich ze wszystkich wspomnianych firm. Dzisiaj dostałem wiadomość i przydzielono mnie do: The Mill :))
Napisano 16 Czerwiec 201311 l Dzięki :) Mam nadzieję, że tak będzie :) Obecnie zaplecze praktyk zapowiada się dosyć kiepsko, ale może uda się przez to przebrnąć.