Napisano 27 Lipiec 201311 l Witam wszystkich :) Pierwsza część historii ze świata sześcianów. Boxland - wielki świat, wielkie intrygi. Nuda, zdrada, śmierć - to tylko niektóre elementy jakie znaleźć można w tym krótkim filmie animowanym. Film wykonałem z nudów jako formę odskoczni od rzeczy poważniejszych. Proszę nie brać tego filmu na poważnie, powstał jako wynik nauki Graph editora w blenderze. Może się komuś spodoba, choć wątpię :) Także... oto link: Część 1: Edytowane 24 Grudzień 201311 l przez chom1k
Napisano 4 Wrzesień 201311 l Autor Polecam Szosz, dużo można się nauczyć robiąc takie rzeczy. Ktoś to w ogóle ogląda czy zwyczajnie szkoda znaków na komentowanie takiego czegoś? ;)
Napisano 5 Wrzesień 201311 l Pomysł fajny. Bardzo dobrze, ze animacja minimalistyczna bo widać, że trochę kuleje. Ale jak na ćwiczenie to spoko. Czekam na kolejne części - może być tylko lepiej ;)
Napisano 5 Wrzesień 201311 l fajny pomysł, trochę zbyt powolna akcja przez co miejscami nudzi, ale jak na test bardzo fajne. Pozdrawiam
Napisano 5 Wrzesień 201311 l @chom1k no co ty, przecie to jest genialne! :D Ta śmierć to mnie zaskoczyła :) A ten niebieski to mi przypomina mnie jak czekam na busa do domu/pracy ;D Też takie dziwne rzeczy się dzieją ;) Pozdr!
Napisano 5 Wrzesień 201311 l Mi sie podoba style i wykonanie, choc fakt ze w niektorych miejscach animacji potrzebuje troche szlifu, jedynie co mi sie nie podoba to zakonczenie :P. Ale spoko klimacik, dawaj wiecej
Napisano 6 Wrzesień 201311 l Tylko sześciany, a stylistyka na prawdę super. Animacja rzeczywiście czasem kuleje, ale z każdym odcinkiem będzie tylko lepiej :). Czekam na kolejne odcinki.
Napisano 6 Wrzesień 201311 l Autor Dzięki za opinie :) Jest już kilka nowych pomysłów tylko czasu brak :/ Z czasem jednak na pewno doczekają się realizacji, no i mam nadzieję, że będą jeszcze lepsze niż pierwowzór ;)