Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich :)

Pierwsza część historii ze świata sześcianów. Boxland - wielki świat, wielkie intrygi. Nuda, zdrada, śmierć - to tylko niektóre elementy jakie znaleźć można w tym krótkim filmie animowanym.

Film wykonałem z nudów jako formę odskoczni od rzeczy poważniejszych. Proszę nie brać tego filmu na poważnie, powstał jako wynik nauki Graph editora w blenderze. Może się komuś spodoba, choć wątpię :) Także... oto link:

Część 1:

boxl.jpg

Edytowane przez chom1k

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Polecam Szosz, dużo można się nauczyć robiąc takie rzeczy. Ktoś to w ogóle ogląda czy zwyczajnie szkoda znaków na komentowanie takiego czegoś? ;)

Napisano

Pomysł fajny. Bardzo dobrze, ze animacja minimalistyczna bo widać, że trochę kuleje. Ale jak na ćwiczenie to spoko. Czekam na kolejne części - może być tylko lepiej ;)

Napisano

@chom1k no co ty, przecie to jest genialne! :D Ta śmierć to mnie zaskoczyła :) A ten niebieski to mi przypomina mnie jak czekam na busa do domu/pracy ;D Też takie dziwne rzeczy się dzieją ;)

Pozdr!

Napisano

Mi sie podoba style i wykonanie, choc fakt ze w niektorych miejscach animacji potrzebuje troche szlifu, jedynie co mi sie nie podoba to zakonczenie :P. Ale spoko klimacik, dawaj wiecej

Napisano

Tylko sześciany, a stylistyka na prawdę super. Animacja rzeczywiście czasem kuleje, ale z każdym odcinkiem będzie tylko lepiej :). Czekam na kolejne odcinki.

Napisano

Bardzo fajny styl. Rozumiem że pomysły na dalsze części już są?

Napisano
  • Autor

Dzięki za opinie :)

Jest już kilka nowych pomysłów tylko czasu brak :/ Z czasem jednak na pewno doczekają się realizacji, no i mam nadzieję, że będą jeszcze lepsze niż pierwowzór ;)