chom1k Napisano 27 Lipiec 2013 Share Napisano 27 Lipiec 2013 (edytowane) Witam wszystkich :) Pierwsza część historii ze świata sześcianów. Boxland - wielki świat, wielkie intrygi. Nuda, zdrada, śmierć - to tylko niektóre elementy jakie znaleźć można w tym krótkim filmie animowanym. Film wykonałem z nudów jako formę odskoczni od rzeczy poważniejszych. Proszę nie brać tego filmu na poważnie, powstał jako wynik nauki Graph editora w blenderze. Może się komuś spodoba, choć wątpię :) Także... oto link: Część 1: Edytowane 24 Grudzień 2013 przez chom1k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szosz Napisano 27 Lipiec 2013 Share Napisano 27 Lipiec 2013 Spoko, dla ćwiczeń może też coś takiego machnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chom1k Napisano 4 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2013 Polecam Szosz, dużo można się nauczyć robiąc takie rzeczy. Ktoś to w ogóle ogląda czy zwyczajnie szkoda znaków na komentowanie takiego czegoś? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 5 Wrzesień 2013 Share Napisano 5 Wrzesień 2013 Pomysł fajny. Bardzo dobrze, ze animacja minimalistyczna bo widać, że trochę kuleje. Ale jak na ćwiczenie to spoko. Czekam na kolejne części - może być tylko lepiej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 5 Wrzesień 2013 Share Napisano 5 Wrzesień 2013 fajny pomysł, trochę zbyt powolna akcja przez co miejscami nudzi, ale jak na test bardzo fajne. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmass Napisano 5 Wrzesień 2013 Share Napisano 5 Wrzesień 2013 @chom1k no co ty, przecie to jest genialne! :D Ta śmierć to mnie zaskoczyła :) A ten niebieski to mi przypomina mnie jak czekam na busa do domu/pracy ;D Też takie dziwne rzeczy się dzieją ;) Pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 5 Wrzesień 2013 Share Napisano 5 Wrzesień 2013 Mi sie podoba style i wykonanie, choc fakt ze w niektorych miejscach animacji potrzebuje troche szlifu, jedynie co mi sie nie podoba to zakonczenie :P. Ale spoko klimacik, dawaj wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
safian Napisano 6 Wrzesień 2013 Share Napisano 6 Wrzesień 2013 Tylko sześciany, a stylistyka na prawdę super. Animacja rzeczywiście czasem kuleje, ale z każdym odcinkiem będzie tylko lepiej :). Czekam na kolejne odcinki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 6 Wrzesień 2013 Share Napisano 6 Wrzesień 2013 Bardzo fajny styl. Rozumiem że pomysły na dalsze części już są? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chom1k Napisano 6 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2013 Dzięki za opinie :) Jest już kilka nowych pomysłów tylko czasu brak :/ Z czasem jednak na pewno doczekają się realizacji, no i mam nadzieję, że będą jeszcze lepsze niż pierwowzór ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi