Napisano 21 Sierpień 201311 l MEGA KLIMAT! CHCIEĆ WIĘCEJ! Świetnie się ogląda mimo tych sztucznych zmarszczek... ;)
Napisano 21 Sierpień 201311 l Wysysacz dusz z Harrego Pottera? Najs. Jakby zrobili takiej jakości film, poszedłbym do kina. Krakatoa się spisała.
Napisano 21 Sierpień 201311 l Najs. Jakby zrobili takiej jakości film, poszedłbym do kina. To jest właśnie niesamowite w cinematicach od Blizzarda. Zawsze mam wrażenie, że oglądam urywek z jakiegoś epickiego filmu. I zawsze pojawia się ta sama myśl: Kurde, poszedłbym na to do kina... ;)
Napisano 21 Sierpień 201311 l Ten motyw z dotykiem policzka i wysysaniem duszy, która wygląda jak pajęczyna rozwala mózg :D
Napisano 21 Sierpień 201311 l o nie :D chyba dzisiaj będę miał długi wieczór z d3 ;) a już z miesiąc nie ruszałem. nie wyczymie :))
Napisano 21 Sierpień 201311 l Za każdym razem mnie zaskakują i za każdym razem moja szczena otwarta jest szerzej. Nie mam pytań...
Napisano 26 Sierpień 201311 l noooo...gniecie wora...faktycznie szkoda ze chlopaki nie wezma sie za jakis 2,5hrs fabularny film