deshu Napisano 2 Wrzesień 2013 Napisano 2 Wrzesień 2013 (edytowane) Hej. Piętnaście minut temu na kanale youtube ChaosGroupTV zostały umieszczone 4 reele Vraya: V-Ray Advertising Showreel 2013 V-Ray Animation Showreel 2013 V-Ray Architectural Showreel 2013 V-Ray Automotive Showreel 2013 +++++ V-Ray VFX & Game Cinematics Showreel 2013 Edytowane 17 Wrzesień 2013 przez deshu
NV Napisano 2 Wrzesień 2013 Napisano 2 Wrzesień 2013 O rany, wszystkie mi się podobały, ale Automotive wgniótł mnie w fotel :)
Berger Napisano 2 Wrzesień 2013 Napisano 2 Wrzesień 2013 A mi się właśnie automotive nie podoba :( Co prawda większość to jakieś infantylne cinematiki i reklamy (które imo nie powalają), poza renderami z Infiti! Według mnie ten shot wyszedł świetnie, idealne jak dla mnie światło i odbicia nie mówiąc już o reflektorach :) Reszta taka o
deshu Napisano 2 Wrzesień 2013 Autor Napisano 2 Wrzesień 2013 No automotive najlepszy. Paradoksalnie arch najsłabszy :)
makak Napisano 2 Wrzesień 2013 Napisano 2 Wrzesień 2013 Paradoksalnie arch najsłabszy :) Też miałem podobne odczucie. Jakoś specjalnie nie porwał mnie.
Kramon Napisano 2 Wrzesień 2013 Napisano 2 Wrzesień 2013 Ej nie macie takiego wrażenia że w sumie wszystkie reele w tym roku jakieś takie są no czegoś im brakuje?
jacekszy0 Napisano 2 Wrzesień 2013 Napisano 2 Wrzesień 2013 Automotive miażdzy :) architektura bieda. Kilka scen w niej fajnych a reszta taka nijaka.
deemes Napisano 2 Wrzesień 2013 Napisano 2 Wrzesień 2013 Polacy sie załapali, najważniejsze:) gratuluje!:)
deshu Napisano 2 Wrzesień 2013 Autor Napisano 2 Wrzesień 2013 Wiadomka, szczególnie w comercialu:P Ej nie macie takiego wrażenia że w sumie wszystkie reele w tym roku jakieś takie są no czegoś im brakuje? Mówisz o reelach softu, reelach firm, czy wszystkich reelach? Widziałem pare świetnych personalnych reelów w 2013.
Kramon Napisano 2 Wrzesień 2013 Napisano 2 Wrzesień 2013 Wiadomka, szczególnie w comercialu:P Mówisz o reelach softu, reelach firm, czy wszystkich reelach? Widziałem pare świetnych personalnych reelów w 2013. softów i silników.
Traitor Napisano 2 Wrzesień 2013 Napisano 2 Wrzesień 2013 Kramon: Wszystkie reele? To chyba sporo tego. Znasz jakies miejsce gdzie sa skladowane? Kiedys byla taka strona, ale niestety umarla.
Kramon Napisano 2 Wrzesień 2013 Napisano 2 Wrzesień 2013 Kramon: Wszystkie reele? To chyba sporo tego. Znasz jakies miejsce gdzie sa skladowane? Kiedys byla taka strona, ale niestety umarla. Mam zrobione subskrypcje po prostu. i mi to wszystko spływa w jedno miejsce tak samo powiadomienia o postach na tym forum nowych przychodzą mi na tel w formie jakby sms'ów z tąd tyle odpisuje i pisze :P Można by zrobić playliste na YT ze wszystkimi reelami :D
TomaszK Napisano 3 Wrzesień 2013 Napisano 3 Wrzesień 2013 Żądasz niemożliwego ;d Kto by to zbierał :P?
deshu Napisano 3 Wrzesień 2013 Autor Napisano 3 Wrzesień 2013 Ja od siebie polece stashmedia.tv - głównie animacje i adverty, ale też czasami reel sie trafi - przeważnie wszystko jest dobrej (lub lepszej) jakości. A i na vimeo jest wiele kanałów zbierających reele.
Kramon Napisano 3 Wrzesień 2013 Napisano 3 Wrzesień 2013 Proszę oto lista reelów jakie mi wpadły do głowy z tego roku no prawie wszystkie z tego starałem się wstawić reel każdego znanego softu najnowszy jaki jest jak macie jakieś linki to dawajcie.
deshu Napisano 17 Wrzesień 2013 Autor Napisano 17 Wrzesień 2013 (edytowane) Doszedł jeszcze jeden reel, najlepszy z paczki moim zdaniem. Dodałem do pierwszego posta. Edytowane 17 Wrzesień 2013 przez deshu
Rekomendowane odpowiedzi