Napisano 2 Wrzesień 201311 l Hej. Piętnaście minut temu na kanale youtube ChaosGroupTV zostały umieszczone 4 reele Vraya: V-Ray Advertising Showreel 2013 V-Ray Animation Showreel 2013 V-Ray Architectural Showreel 2013 V-Ray Automotive Showreel 2013 +++++ V-Ray VFX & Game Cinematics Showreel 2013 Edytowane 17 Wrzesień 201311 l przez deshu
Napisano 2 Wrzesień 201311 l O rany, wszystkie mi się podobały, ale Automotive wgniótł mnie w fotel :)
Napisano 2 Wrzesień 201311 l A mi się właśnie automotive nie podoba :( Co prawda większość to jakieś infantylne cinematiki i reklamy (które imo nie powalają), poza renderami z Infiti! Według mnie ten shot wyszedł świetnie, idealne jak dla mnie światło i odbicia nie mówiąc już o reflektorach :) Reszta taka o
Napisano 2 Wrzesień 201311 l Paradoksalnie arch najsłabszy :) Też miałem podobne odczucie. Jakoś specjalnie nie porwał mnie.
Napisano 2 Wrzesień 201311 l Ej nie macie takiego wrażenia że w sumie wszystkie reele w tym roku jakieś takie są no czegoś im brakuje?
Napisano 2 Wrzesień 201311 l Automotive miażdzy :) architektura bieda. Kilka scen w niej fajnych a reszta taka nijaka.
Napisano 2 Wrzesień 201311 l Autor Wiadomka, szczególnie w comercialu:P Ej nie macie takiego wrażenia że w sumie wszystkie reele w tym roku jakieś takie są no czegoś im brakuje? Mówisz o reelach softu, reelach firm, czy wszystkich reelach? Widziałem pare świetnych personalnych reelów w 2013.
Napisano 2 Wrzesień 201311 l Wiadomka, szczególnie w comercialu:P Mówisz o reelach softu, reelach firm, czy wszystkich reelach? Widziałem pare świetnych personalnych reelów w 2013. softów i silników.
Napisano 2 Wrzesień 201311 l Kramon: Wszystkie reele? To chyba sporo tego. Znasz jakies miejsce gdzie sa skladowane? Kiedys byla taka strona, ale niestety umarla.
Napisano 2 Wrzesień 201311 l Kramon: Wszystkie reele? To chyba sporo tego. Znasz jakies miejsce gdzie sa skladowane? Kiedys byla taka strona, ale niestety umarla. Mam zrobione subskrypcje po prostu. i mi to wszystko spływa w jedno miejsce tak samo powiadomienia o postach na tym forum nowych przychodzą mi na tel w formie jakby sms'ów z tąd tyle odpisuje i pisze :P Można by zrobić playliste na YT ze wszystkimi reelami :D
Napisano 3 Wrzesień 201311 l Autor Ja od siebie polece stashmedia.tv - głównie animacje i adverty, ale też czasami reel sie trafi - przeważnie wszystko jest dobrej (lub lepszej) jakości. A i na vimeo jest wiele kanałów zbierających reele.
Napisano 3 Wrzesień 201311 l Proszę oto lista reelów jakie mi wpadły do głowy z tego roku no prawie wszystkie z tego starałem się wstawić reel każdego znanego softu najnowszy jaki jest jak macie jakieś linki to dawajcie.
Napisano 17 Wrzesień 201311 l Autor Doszedł jeszcze jeden reel, najlepszy z paczki moim zdaniem. Dodałem do pierwszego posta. Edytowane 17 Wrzesień 201311 l przez deshu