blinq Napisano 9 Wrzesień 2013 Share Napisano 9 Wrzesień 2013 Taki filmik zrobiony w czasie wolnym ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalz00 Napisano 9 Wrzesień 2013 Share Napisano 9 Wrzesień 2013 Puenta taka trochę średnia, a szkoda bo początek bardzo fajny. Ale cały filmik ma fajne tempo i ogólnie jest spoko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 9 Wrzesień 2013 Share Napisano 9 Wrzesień 2013 W sumie powiedzialbym to samo co michalz00 choc odbicia na tyc robotach troche nie siedza, za jasne (robiliscie mapke HDR z tego sklepu). Gag z jedna dziura fajny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 9 Wrzesień 2013 Share Napisano 9 Wrzesień 2013 Lubię taki humor. Niby nic śmiesznego a bardzo przyjemnie się ogląda. Sprzedawcy zawsze gdzieś z tyłu głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 9 Wrzesień 2013 Share Napisano 9 Wrzesień 2013 Fajne - taki mini gang Olsena :) Ja bym odwrócił sytuację. Że tam stoją kosze na śmieci.. niby zwykłe. I nagle jeden po drugim się otwierają .. i okazuje się, że są to takie drony pilnujące marketu. I kolesie zaczynają uciekać.. próbują.. i gdy drony są tuż tuż .. koniec :) Ogólnie wykonanie spoko. Scenariusz ciut można było faktycznie mocniej osadzić. Brawa za chęci i organizację planu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 9 Wrzesień 2013 Share Napisano 9 Wrzesień 2013 bardzo sympatyczne i ładnie zagrane:) zakonczenie jest takie ze az sie prosi o 2 odcinek ;) będzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 9 Wrzesień 2013 Share Napisano 9 Wrzesień 2013 Bardzo fajnie wyszło. Widzę, że sukces "Olsztyn Kontratakuje" dodał Ci skrzydeł. Ale podobnie jak KrisR odwróciłbym sytuację. Bardzo dobrze wyszła tez moim zdaniem gra aktorska, przy tego typu produkcji często już po kilku sekundach słychać, że jednak to film "amatorski" i aktorzy to "amatorzy". Wyszło to dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 9 Wrzesień 2013 Share Napisano 9 Wrzesień 2013 Blinq świetnie się to oglądało! Mam takie same kosze na śmieci (omen nomen) w robocie i ich nie znoszę ;) Duży plus za udźwiękowienie - po pierwszych linijkach chciało mi się oglądać dalej. Plus także, za konsekwentną pracę kamery. Minus za color grading - bo można było ukryć to i owo przy ujęciach kompozycyjnych. Lubie to. Wincyj! [edit] Pieńka tak nie strofujcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 10 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2013 Dzięki wielkie za odpowiedzi :) Filmik miał być w założeniu treningiem - głównie pracy z aktorami, świecenia HRDI (Pawelkos ma rację - tu jeszcze trochę treningu mi się przyda ;) ) i kilku innych rzeczy. Chciałem to zrobić w pełni półprofesjonalnie ;) czyli aktorzy byli ze studium aktorskiego, mieliśmy dźwiękowca i w ogóle było full semi-pro ;) Czy będzie druga część? Możliwe. Pomysł z odwrócona sytuacją jest fajny. Przecież po takim wydarzeniu roboty mogą się przebranżowić - z zamiataczy/rozkłądaczy towaru na drony obronne ;) Ale na razie walczę z innymi projektami więc to niestety będzie musiało chwilkę poczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brudzu Napisano 10 Wrzesień 2013 Share Napisano 10 Wrzesień 2013 Jak dla mnie bomba. Z klimatu przypomina mi Wożonko ( ). Czekam na kolejne części. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 13 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2013 Dzieki Brudzu. I dzięki za linka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi