Shegy Napisano 30 Sierpień 2004 Share Napisano 30 Sierpień 2004 Po krótkiej przerwie wracam i pokazuje co wyskrobałem ostatnio. Jest to głowa diabła nad którą ostatnio pracowałem( i ze względu na inną robotę zostawiam ją w takim stanie), może kiedyś do niej wrócę. Puki co piszcie co sądzicie bo wasze uwagi bardzo dużo pomagają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@aciej Napisano 30 Sierpień 2004 Share Napisano 30 Sierpień 2004 Morze mi sie tylko wydaje, aje on ma jakis glupi wyraz twarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 30 Sierpień 2004 Share Napisano 30 Sierpień 2004 Wygląda jakby miał twarz przystawioną do szyby :> Podobają mi sie usta i zębiska. Wyszły całkiem naturalnie. Reszta troche słabiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@aciej Napisano 30 Sierpień 2004 Share Napisano 30 Sierpień 2004 Ale poza tym super mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 30 Sierpień 2004 Share Napisano 30 Sierpień 2004 trochę płaska i strasznie kanciasta, gęsty mesh ma swoje wady... poza tym podoba mi się materiał rogów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 30 Sierpień 2004 Share Napisano 30 Sierpień 2004 wee lucek wyglada troszke jak ork rogi spoko twarz troche jak u przyglupa ale zebiska takie duze u diabla nie pasuja(ork z rogami zona go zdradzala) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbuffer Napisano 30 Sierpień 2004 Share Napisano 30 Sierpień 2004 hmm...strasznie płaska ta twarz, ale przede wszystkim musisz sie zdecydować na jeden rodzaj rogów! albo na czole albo jak u minotaura! bo to dosyć dziwnie wygląda razem. Poza tym te rogi a la minotaur są jakieś kanciaste...:/ Według mnie przesadziłeś z użyciem koloru czerwonego, zrób jakieś inne te rogi....i oczy może też.... materiał skóry jakiś mało realistyczny....zęby zbyt spiczaste.... Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 30 Sierpień 2004 Share Napisano 30 Sierpień 2004 starasznie wydłuzona glowa. A te rogi nieodparcie mi sie z czymś kojaza, jak sobie przypomne z czym to powiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BigBird Napisano 31 Sierpień 2004 Share Napisano 31 Sierpień 2004 Jak wszyscy to wszyscy ! teksturka fajna jak najbardziej ale twarz ze powiem bez ogrodek do wymiany ! ma i glopi wyraz twarzy i jest jakas plaska itp . nie wiem co w niej konkretnego zmienic ale trzeba ja zmienic najlepiej w 80% ! Sorki jestem szczery , ale jak popracujesz nad nia napewno z niej fajna pracke zrobisz bo ma potencjalik :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 31 Sierpień 2004 Share Napisano 31 Sierpień 2004 Fajno!Kanciasty ale tekstury niezłe. ja teraz w glinie głowę diabła właśnie robie he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoSMakeR Napisano 31 Sierpień 2004 Share Napisano 31 Sierpień 2004 wee lucek wyglada troszke jak ork rogi spoko twarz troche jak u przyglupa ale zebiska takie duze u diabla nie pasuja(ork z rogami zona go zdradzala) sorry moze sie czepiam ale pokaz mi zdjecie diabla bo chcialbym tez porownac, zdjecia orka tez nieposiadam a shreka ten diabel nieprzypomina :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eyescream Napisano 31 Sierpień 2004 Share Napisano 31 Sierpień 2004 Shrek jest ogrem nie orkiem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 1 Wrzesień 2004 Share Napisano 1 Wrzesień 2004 Oj to nawet ten mój stary diabeł ( ktoś pamięta leppera:D) Wyszedł lepiej;))). Twarz jakby rozjechana walcem. Ale fajnie ci teksturka rogów wyszła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi