Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Po krótkiej przerwie wracam i pokazuje co wyskrobałem ostatnio. Jest to głowa diabła nad którą ostatnio pracowałem( i ze względu na inną robotę zostawiam ją w takim stanie), może kiedyś do niej wrócę. Puki co piszcie co sądzicie bo wasze uwagi bardzo dużo pomagają.

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

wee lucek wyglada troszke jak ork rogi spoko twarz troche jak u przyglupa ale zebiska takie duze u diabla nie pasuja(ork z rogami zona go zdradzala)

Napisano

hmm...strasznie płaska ta twarz, ale przede wszystkim musisz sie zdecydować na jeden rodzaj rogów! albo na czole albo jak u minotaura! bo to dosyć dziwnie wygląda razem. Poza tym te rogi a la minotaur są jakieś kanciaste...:/

Według mnie przesadziłeś z użyciem koloru czerwonego, zrób jakieś inne te rogi....i oczy może też.... materiał skóry jakiś mało realistyczny....zęby zbyt spiczaste....

Pozdr

Napisano

Jak wszyscy to wszyscy ! teksturka fajna jak najbardziej ale twarz ze powiem bez ogrodek do wymiany ! ma i glopi wyraz twarzy i jest jakas plaska itp . nie wiem co w niej konkretnego zmienic ale trzeba ja zmienic najlepiej w 80% ! Sorki jestem szczery , ale jak popracujesz nad nia napewno z niej fajna pracke zrobisz bo ma potencjalik :]

Napisano
wee lucek wyglada troszke jak ork rogi spoko twarz troche jak u przyglupa ale zebiska takie duze u diabla nie pasuja(ork z rogami zona go zdradzala)

sorry moze sie czepiam ale pokaz mi zdjecie diabla bo chcialbym tez porownac, zdjecia orka tez nieposiadam a shreka ten diabel nieprzypomina :/

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności