Napisano 30 Sierpień 200420 l Po krótkiej przerwie wracam i pokazuje co wyskrobałem ostatnio. Jest to głowa diabła nad którą ostatnio pracowałem( i ze względu na inną robotę zostawiam ją w takim stanie), może kiedyś do niej wrócę. Puki co piszcie co sądzicie bo wasze uwagi bardzo dużo pomagają.
Napisano 30 Sierpień 200420 l Wygląda jakby miał twarz przystawioną do szyby :> Podobają mi sie usta i zębiska. Wyszły całkiem naturalnie. Reszta troche słabiej.
Napisano 30 Sierpień 200420 l trochę płaska i strasznie kanciasta, gęsty mesh ma swoje wady... poza tym podoba mi się materiał rogów :)
Napisano 30 Sierpień 200420 l wee lucek wyglada troszke jak ork rogi spoko twarz troche jak u przyglupa ale zebiska takie duze u diabla nie pasuja(ork z rogami zona go zdradzala)
Napisano 30 Sierpień 200420 l hmm...strasznie płaska ta twarz, ale przede wszystkim musisz sie zdecydować na jeden rodzaj rogów! albo na czole albo jak u minotaura! bo to dosyć dziwnie wygląda razem. Poza tym te rogi a la minotaur są jakieś kanciaste...:/ Według mnie przesadziłeś z użyciem koloru czerwonego, zrób jakieś inne te rogi....i oczy może też.... materiał skóry jakiś mało realistyczny....zęby zbyt spiczaste.... Pozdr
Napisano 30 Sierpień 200420 l starasznie wydłuzona glowa. A te rogi nieodparcie mi sie z czymś kojaza, jak sobie przypomne z czym to powiem.
Napisano 31 Sierpień 200420 l Jak wszyscy to wszyscy ! teksturka fajna jak najbardziej ale twarz ze powiem bez ogrodek do wymiany ! ma i glopi wyraz twarzy i jest jakas plaska itp . nie wiem co w niej konkretnego zmienic ale trzeba ja zmienic najlepiej w 80% ! Sorki jestem szczery , ale jak popracujesz nad nia napewno z niej fajna pracke zrobisz bo ma potencjalik :]
Napisano 31 Sierpień 200420 l Fajno!Kanciasty ale tekstury niezłe. ja teraz w glinie głowę diabła właśnie robie he he
Napisano 31 Sierpień 200420 l wee lucek wyglada troszke jak ork rogi spoko twarz troche jak u przyglupa ale zebiska takie duze u diabla nie pasuja(ork z rogami zona go zdradzala) sorry moze sie czepiam ale pokaz mi zdjecie diabla bo chcialbym tez porownac, zdjecia orka tez nieposiadam a shreka ten diabel nieprzypomina :/
Napisano 1 Wrzesień 200420 l Oj to nawet ten mój stary diabeł ( ktoś pamięta leppera:D) Wyszedł lepiej;))). Twarz jakby rozjechana walcem. Ale fajnie ci teksturka rogów wyszła.