Loozack Napisano 13 Wrzesień 2013 Napisano 13 Wrzesień 2013 (edytowane) Witam, długo nie wrzucałem nic na forum bo i dawno nie robiłem niczego, co by mogło trafić do galerii skończonych prac, ale pomyślałem, że może chociaż pokażę parę clay renderów kilku moich ostatnich modeli, które miałem przyjemność robić. Buick Riviera '66 Alfa Romeo 4C Ford Mustang GT [Aktualizacja - 13.09.2013] Ferrari F430 Scuderia Nissan GTR Pozdrawiam. Edytowane 13 Wrzesień 2013 przez Loozack
DrRambo Napisano 13 Wrzesień 2013 Napisano 13 Wrzesień 2013 super modele, bardzo mi się podobają, ale te światła przednie w alfie są straszne
YetoKnight Napisano 13 Wrzesień 2013 Napisano 13 Wrzesień 2013 Super. Koniecznie renderuj z materiałami te pracki, przynajmniej Buick-a Riviere, choć wszystkie mile widziane ;)
..:: WIKTOR ::.. Napisano 13 Wrzesień 2013 Napisano 13 Wrzesień 2013 Hohohooo Swiety Mikolaj przyszedl wczesniej ;P Stare dobre czasy wrocily kiedy pare forumowiczow pokazuje mocne argumenty w swoich pracach :D Az milo popatrzec :) Ta Alfa Romeo to niezly wigibas - podziwiam i moze troszke zazdroszcze, poniewaz tez go bede modelowac za niedlugo.
Bubu Napisano 13 Wrzesień 2013 Napisano 13 Wrzesień 2013 Już czuje , że będzie się działo :D Modele miazga i pokazuj jak najwięcej ;]
Loozack Napisano 13 Wrzesień 2013 Autor Napisano 13 Wrzesień 2013 DrRambo, dzięki, a co do tych świateł to już rzecz gustu, mi się nawet zaczęły podobać, chociaż ich modelowanie faktycznie było momentami straszne ;) YetoKnight, też najbardziej mnie Buick kusi, ale kto wie czy jednak nie zacznę od Mustanga, ponieważ jako jedyny z tej trójki jest kompletny razem z wnętrzem. WIKTOR, hehe, dzięki, Alfa rzeczywiście ma trochę nietypową, "organiczną" bryłę, ale na szczęście są całkiem dobre refki na necie więc nie jest tak źle ;) Bubu, cieszę się, że się podoba :) A propos pokazywania więcej to pomyślałem, że dla kompletu wrzucę jeszcze "claye" pozostałych dwóch modeli, które zamieściłem w portfolio. Projekty nie są nowe, przewijały się już na forum, ale tych renderów jeszcze tu nie zamieszczałem, także zapraszam do aktualizacji w pierwszym poście. Pozdrawiam i dzięki za komentarze.
adek Napisano 13 Wrzesień 2013 Napisano 13 Wrzesień 2013 Znając Twoje umiejętności to pewnie siateczki są wzorcowo ułożone. Grzechem jest natomiast pokazywanie tego jako clay bez renderów.
Loozack Napisano 14 Wrzesień 2013 Autor Napisano 14 Wrzesień 2013 Adek, trochę siatek można zobaczyć na moim profilu facebookowym, a co do renderów to myślę, że jeszcze będą... kiedyś tam ;) maciek.m, dzięki wielkie. Pozdrawiam.
mrkrzysiek Napisano 14 Wrzesień 2013 Napisano 14 Wrzesień 2013 alfe i buick'a wyrenderuj :D bardzo ładne modele jak zawsze, tylko pozazdrościć cierpliwości :)
Loozack Napisano 15 Wrzesień 2013 Autor Napisano 15 Wrzesień 2013 mrkrzysiek, hmmm, w sumie prowizoryczne wnętrze do Buicka nie powinno zająć aż tak dużo czasu więc może faktycznie poleci na pierwszy ogień, zwłaszcza że sam też chętnie zobaczyłbym go na renderach... i dzięki :) Pawel, fajnie, że Ci się podobają. Pozdrawiam.
FF Napisano 16 Wrzesień 2013 Napisano 16 Wrzesień 2013 Czemu ja mam taki sam wątek i jest w finished a ten jest w wipie?:P Wypas modele, te lampy w alfie faktycznie masakra, chyba po pijaku wymyślali.
Loozack Napisano 17 Wrzesień 2013 Autor Napisano 17 Wrzesień 2013 FF, początkowo miałem dylemat gdzie ten wątek wstawić, ale ostatecznie uznałem, że clay renderom mimo wszystko bliżej do WIPa niż do galerii. Dzięki, a co do lamp to widzę, że tak zwracają na siebie uwagę, że może właśnie to było głównym celem projektantów :] Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi