Jacek12 Napisano 30 Sierpień 2004 Napisano 30 Sierpień 2004 witam wszystkich ostatnio wymodziem coś takiego bedą to dwa idetyczne pensjonaty i kawałek basenu narazie jest to tylko pensjonat pozdrawiam JAcek komentarze mile widziane.
illy Napisano 30 Sierpień 2004 Napisano 30 Sierpień 2004 na moje oko bledow nie widac przychodzi mi na mysl Jastrzebia Gora
illy Napisano 31 Sierpień 2004 Napisano 31 Sierpień 2004 no chyba ze to, ze okna na niektorych stronach elewacji sa glebiej a na innych plycej ale takie chyba miales zamierzenie
Ebor Napisano 31 Sierpień 2004 Napisano 31 Sierpień 2004 A ja bym cos zrobil żeby ten dom nie byl az tak oderwany od otoczenia
Hindus Napisano 31 Sierpień 2004 Napisano 31 Sierpień 2004 a jak dla mnie to popraw te bugi pod parapetami :D przyjrzyj sei oknu po lewej stronie na dole :D - jakis nienaturalny cien.
Gość User190 Napisano 31 Sierpień 2004 Napisano 31 Sierpień 2004 Ładne - koło mojej szkoły jest taki strasznie podobny budynek... podoba mi się render - ładne, nasycone kolorki! Dobra robota... czekam na resztę...
pauloos Napisano 31 Sierpień 2004 Napisano 31 Sierpień 2004 jak dla mnie to bardzo ladnie, brakuje tylko otoczenia...
Piotr Dobosz Napisano 31 Sierpień 2004 Napisano 31 Sierpień 2004 mi sie bardzo podoba mam tylko jedno pytanko czy te kafelki czy tam jak to sie nazywa:) powinny byc az tak wystajace na dachu?? troszke to dziwnie wyglada:( no ale moge sie mylic:) pozdrawiam
chveti Napisano 31 Sierpień 2004 Napisano 31 Sierpień 2004 bardzo ładnie ;) j/w/p/p (jak w pierwszym poście):D
illy Napisano 31 Sierpień 2004 Napisano 31 Sierpień 2004 zrobie petelke przez THE MANYSH TRAFO i chveti'ego do mojego posta :P te dachowki wydaja mi sie dobre, czy budynek jest robiony z glowy czy z jakiegos zdjecia? bo mam kilka zastrzezen ale nie jestem pewien
Jacek12 Napisano 31 Sierpień 2004 Autor Napisano 31 Sierpień 2004 Witam dzęki za tak mie komentaże praca jest jeszcze nieskończona a tu są jeszcze dwa upadate
Piotr Dobosz Napisano 31 Sierpień 2004 Napisano 31 Sierpień 2004 Mamba sorki ze moze troszke sie czepiam ale zwroc uwage ze gdyby deszcz padal w ten sposob jak na obrazku nizej (narysowalem:)) to te dachowki nie spelnialy by zadnej roli:( ale ogolnie swietna pracka tylko takie male moje przyczepianie:) pozdrawiam:)
Jacek12 Napisano 31 Sierpień 2004 Autor Napisano 31 Sierpień 2004 chodzi ci o gąsiory na dachu są za duże w stosunku do dachówki będę to jeszcze zmieniał najgorsze jest to że mi oczy wysiadły dostałem zapalenie spojówek a muszę to skączyć do piątku pozdrawiam Jacek
Piotr Dobosz Napisano 31 Sierpień 2004 Napisano 31 Sierpień 2004 wiem jak to jest z tymi oczami mialem to samo:( wspolczuje i pozdrawiam
keszelu Napisano 1 Wrzesień 2004 Napisano 1 Wrzesień 2004 dla mnie jeden pensjonat z basenem wygladal by ladniej. i tlo nie pasuje. mozna by jakies gory dac... sam pensjonat 6/6
Piotr Dobosz Napisano 1 Wrzesień 2004 Napisano 1 Wrzesień 2004 ladnie bardzo ladnie szczegolnie oswietlenie i modeling. a nie jest troszke za blisko schodow ten basen? pozdrawiam
valah Napisano 1 Wrzesień 2004 Napisano 1 Wrzesień 2004 jak rozumiem, to Twoj pomysl/projekt? no pieknie wszystko, ale "...a nie jest troszke za blisko schodow ten basen?..."- to po pierwsze, no i ustawiasz auto zawsze obok przechadzajacych sie krawedzią basenu ludzi ???
Jacek12 Napisano 2 Wrzesień 2004 Autor Napisano 2 Wrzesień 2004 z tym projektem to było w ten sposób czeba było się zmieścić na okreslonej działce wiec nic nie można było już wymyslec no chyba że parkingi podziemne ale to jest bardzo kosztowne a unas każda złotówka się liczy basen faktycznie jest za blisko schodów . pozdrawiam Jacek
crys Napisano 2 Wrzesień 2004 Napisano 2 Wrzesień 2004 .........ten basenik to ladna pulapka:) pomysl nad tym by podniesc trawe, zgubisz tym kaflowanie (przynajmniej na 1-wszym planie) obnizy tez wizualnie krawezniki, ktore w tej chwili wydaja sie byc za wasokie. a ta podmurowka? to ostateczne rozwiazanie? moze jakis klinkier czy cos w tym stylu?
uncle Napisano 2 Wrzesień 2004 Napisano 2 Wrzesień 2004 dziwne mjesce jak na basen hehehe na asfaltowym parkingu O_o
Jacek12 Napisano 2 Wrzesień 2004 Autor Napisano 2 Wrzesień 2004 wiem że dziwne miejsce na basen ale co zrobić jak inwestor chce też basenik dla dzieci moim zdaniem powinien być odgrodzony jakimś chociaż murkiem no ale cały czas słychać a ile taki murek kosztuje no i tp i tp więc tylko mogę zaproponować ale czy coś będzie to niewiadomo a co do podłoża koło basenu to niejest jeszcze ostateczne więc dlatego to smiesznie wygląda faktycznie jak by ten basenik był na asfalcie Pozdrawiam Jacek
proszek Napisano 2 Wrzesień 2004 Napisano 2 Wrzesień 2004 A moze poswiec jedna strona parkingu na basen, a po drugiej zrob wiecej miejsc parkingowych?
Jacek12 Napisano 5 Wrzesień 2004 Autor Napisano 5 Wrzesień 2004 a tak wygląda widok z góry Pozdrówko Jacek
kulexy Napisano 5 Wrzesień 2004 Napisano 5 Wrzesień 2004 troche za bardzo sie powtarza ta tekstura podmorowki... ale ogolnie swietna robota... pozdro. kulexy!!
Jacek12 Napisano 16 Wrzesień 2004 Autor Napisano 16 Wrzesień 2004 witam trochę się pozmieniało więc pokażę komentaże mile widziane pozdrawiam Jacek
@seba@ Napisano 16 Wrzesień 2004 Napisano 16 Wrzesień 2004 Architektura wyglada dobrze. Przyczepilbym sie do tłą, widac ze te chmurki sa splaszczone, wytnij jakis kawalek textury abu dopasowac go do kadru.Nastepnie displacment tej kostki jest chyba troche przesadzony (wyglada jak jakies kamienie). Ogniwa tego lancucha sa chyba nie proporcjonalne do slupkow (chociaz mozna by to zostawic). Jeszcze jedno przy tych zewnetrznych schodach winna byc balustrada lub jakas prosta porecz. Pozdr
Baton Napisano 16 Wrzesień 2004 Napisano 16 Wrzesień 2004 I czy odbicia w szybach nie sa zbyt rozmyte?
Yansen Napisano 16 Wrzesień 2004 Napisano 16 Wrzesień 2004 Jest ok. Ale na finalnym renderze nie dawaj tego bruku zbyt blisko - jakoś przyciąga wzrok i drażni - jakiś .... chmmm... za monotonny.
fotoas Napisano 16 Wrzesień 2004 Napisano 16 Wrzesień 2004 No teraz basenik jest w miare ok.. tylko te lancuchy, fee.. ochyda. Jakos mi to do niczego nie pasuje.. moze cos delikatniej tam wrzucic ? Moze nie wiesz, ale po tygodniu mialbys caly piach z parkingu obok w basenie, a co najgorsze, w filtrach i innych urzadzeniach. Tego ci nikt nie wybuduje :( Jednak taki basenik trzeba stawiac w miejscu gdzie nie ma takiego zagrozenia. w twoim wypadku niestety musisz to mocniej wydzielic. Takie sa prawa architektury ktore wynikaja jedynie ze zbadanej przez kogos madrego funkcjonalnosci :) masz tam jakis blad pod parapetem 1 pietra na trojkatnyym wykuszu no i ten displacement chyba deko przymocny, a ze texturka nawierzchni parkingu jest najblizej kamery przydaloby sie chyba tam wrzucic bardziej Hi-res mapke :) troszke razi, Sama grafa jest spoczko, moze to u mnie na monitorku tak za zolto wyszlo i chyba w materiale jaki dales na prostokatny wykusz jest za jasny ambient bo pod wykuszem jest nienaturalnie jasno, jakby indirect za mocno podkrecony ?? to tyle wymadrzania sie :) pozdrowka FotoAs
Jacek12 Napisano 17 Wrzesień 2004 Autor Napisano 17 Wrzesień 2004 Fotos te błędy są spowodowane niskim przeliczaniem gi atu już zamieszczam bardziej aktualną wersje nawet lepiej przeliczoną pozdrawiam Jacek co do basenu to będzie zwykła micha ze spustem żadnych filtrów itp .l
lu Napisano 17 Wrzesień 2004 Napisano 17 Wrzesień 2004 o moj boze, nie ma jak polska architektura. :/
WToreK Napisano 17 Wrzesień 2004 Napisano 17 Wrzesień 2004 Ja proponuje jeszcze pstryknac cyfrowka niebo z odpowiedzniego kata, bo teraz wyglada jak na wiekszosci wizualizacji architektury - plasko i marnie
Rekomendowane odpowiedzi