Posted November 5, 201311 yr lee666 - Mamuny Dann.G - Południca emmilius - Strzyga Papa Pio - Strzyga EthicallyChallenged - Rusałka claude - Południca Spellit - Kikimora Kalberos - Nocnice Ctrl - Licho JoseConseco kamesanin SONDA: 05-09.11.2013 (czas trwania 3 dni) hmmm jestem zaskoczony tą edycja, wiele ciekawych pomysłów napłynęło. Jestem ciekaw wyników...Powodzenia!!! niech moc będzie z wami!!! Przymknąłem oko nad 10 minutowym przekroczeniem czasu Kamme, nie miejcie mi tego za złe bo to nie jest aż tak dużo. Edited November 5, 201311 yr by Kalberos
November 5, 201311 yr kurcze, normalnie kalberos zaskoczyłeś bardzo pozytywnie. Świetna kompozycja, jest jakies story. Kamesanin też fajnie.
November 5, 201311 yr Sporo ciekawych prac, u EthicallyChallenged fajnie technicznie dopracowana, jednak ostatecznie szalę przeważyła twarz u kamesanina, która pasuje do moich wyobrażeń.
November 5, 201311 yr EC- jest miodek (jak zwykle) ale głos na kamesanina - fajnie sobie z tym poradziłeś.
November 7, 201311 yr Mój głos na Kalberosa - klimatyczny i dynamiczny kadr. EC - w kolorze się fajnie praca trzyma, ale poza tej babki nieodparcie przypomina mi pozę "dj-ską".