adek Napisano 6 Listopad 2013 Napisano 6 Listopad 2013 Autodesk wydał drugiego Service Packa dla programu Mudbox. Pełna treść: Mudbox 2014 Service Pack 2
Nezumi Napisano 6 Listopad 2013 Napisano 6 Listopad 2013 issues fixed: 2 known limitations and workarounds: 24 Hmmm.
Monio Napisano 6 Listopad 2013 Napisano 6 Listopad 2013 Dodam więcej, te bugi to nie ich wina. Pierwszy błąd spowodowany niestabilnymi sterami od nvidii a drugi to przystosowanie do nowego OSX od apple. Widocznie ten program jest już ideałem.
Kramon Napisano 6 Listopad 2013 Napisano 6 Listopad 2013 Jakby blendera w takim tempie łatali :D to panie. hahah lista bugów była by jak z tąd do nieba
Kramon Napisano 7 Listopad 2013 Napisano 7 Listopad 2013 Niechce być hejterem ale nie dokońca rozumiem politykę tej firmy. On Mac, the LTU.app (License Transfer Utility) does not launch. Workaround: Run command line script /Applications/Autodesk/Adlm/R7/LTU.app/Contents/MacOS/LTU 2014.0.0.F -d "SA" -l "" Where is the Mudbox 2014 product key 498F1, and is en-US for English, ja-JP for Japanese, de-DE for German, fr-FR for French skoro znają buga, co więcej znają jak rozwiązanie, to dlaczego po prostu go nie naprawią? Oo
deshu Napisano 7 Listopad 2013 Napisano 7 Listopad 2013 A da się na makach robić coś jak pliki *.bat na windowsie?
deshu Napisano 7 Listopad 2013 Napisano 7 Listopad 2013 Zatem też nie widzę powodu, by nie dostarczyć gotowego pliku z wyborem języka:)
Creator Napisano 7 Listopad 2013 Napisano 7 Listopad 2013 @deshu To jest Mac... chyba nie chcesz zmusić użytkowników Maca żeby odpalali coś w bashu, jak większość z nich nie wie nawet że istnieje terminal.
deshu Napisano 11 Listopad 2013 Napisano 11 Listopad 2013 :) Dlatego pytałem o analogie do *.bat. Tam wystarczy 2 razy kliknąć - może by dali rade ;P
Rekomendowane odpowiedzi