Napisano 6 Listopad 201311 l Autodesk wydał drugiego Service Packa dla programu Mudbox. Pełna treść: Mudbox 2014 Service Pack 2
Napisano 6 Listopad 201311 l Dodam więcej, te bugi to nie ich wina. Pierwszy błąd spowodowany niestabilnymi sterami od nvidii a drugi to przystosowanie do nowego OSX od apple. Widocznie ten program jest już ideałem.
Napisano 6 Listopad 201311 l Jakby blendera w takim tempie łatali :D to panie. hahah lista bugów była by jak z tąd do nieba
Napisano 7 Listopad 201311 l Niechce być hejterem ale nie dokońca rozumiem politykę tej firmy. On Mac, the LTU.app (License Transfer Utility) does not launch. Workaround: Run command line script /Applications/Autodesk/Adlm/R7/LTU.app/Contents/MacOS/LTU 2014.0.0.F -d "SA" -l "" Where is the Mudbox 2014 product key 498F1, and is en-US for English, ja-JP for Japanese, de-DE for German, fr-FR for French skoro znają buga, co więcej znają jak rozwiązanie, to dlaczego po prostu go nie naprawią? Oo
Napisano 7 Listopad 201311 l Zatem też nie widzę powodu, by nie dostarczyć gotowego pliku z wyborem języka:)
Napisano 7 Listopad 201311 l @deshu To jest Mac... chyba nie chcesz zmusić użytkowników Maca żeby odpalali coś w bashu, jak większość z nich nie wie nawet że istnieje terminal.
Napisano 11 Listopad 201311 l :) Dlatego pytałem o analogie do *.bat. Tam wystarczy 2 razy kliknąć - może by dali rade ;P