pumax 184 Posted May 15, 2015 Share Posted May 15, 2015 Fajny up! Szczególnie "szybka ilustracja" ^^ Link to post Share on other sites
Andrzej Dyja 19 Posted May 15, 2015 Share Posted May 15, 2015 Spoko teczka, jest power - będę zaglądał częściej :) pozdr Link to post Share on other sites
Pan Sowa 34 Posted June 5, 2015 Author Share Posted June 5, 2015 Hej, dzięki za odwiedziny i miłe słowa ;) Trochę konceptów Praca na konkurs na nakładkę do 3dsa nintendo redesign Diany z lola na grupę z fbka brainstorm Nie mogło zabraknąć studium z dobrego Mad Maxa Furiosa i studium klatki z leona zawodowca Link to post Share on other sites
jankazmierczuk 101 Posted June 13, 2015 Share Posted June 13, 2015 Podoba mi się nakładka na dsa i portret z madmaxa. Link to post Share on other sites
sebel 56 Posted June 15, 2015 Share Posted June 15, 2015 Bardzo ładna ta Furiosa Ci wyszła :). I strasznie podoba mi się studium figurki z postu #43. Powinieneś więcej takich rzeczy cisnąć. Większość prac wychodzi Ci dosyć płasko i graficznie. Figurka za to ładnie wychodzi z ekranu. Fajnie byłoby dodać trochę tego realizmu do innych prac :) Pozdr. sebel Link to post Share on other sites
badassky 195 Posted June 18, 2015 Share Posted June 18, 2015 Furiosa jest mega, bardzo estetycznie malowane :3 Link to post Share on other sites
Pan Sowa 34 Posted October 7, 2015 Author Share Posted October 7, 2015 Hey dzięki za miłe słowa :) Sebel, to prawda muszę poćwiczyć jeszcze tą głębie i niedługo zrobię kolejne studium z życia. Trochę mnie nie było, więc się tego trochę nazbierało :D Na początek studia: master study Photo study stylizowany portret fan art splatoon (mega gra :D ) szybkie bronie i ostatni koncepcik Link to post Share on other sites
DAGOO 143 Posted October 7, 2015 Share Posted October 7, 2015 Super teczka! Mega pracowity z ciebie koleś! :) Link to post Share on other sites
Pan Sowa 34 Posted October 20, 2015 Author Share Posted October 20, 2015 Dzięki Dagoo! Staram się ostatnio ^_^ Nowy koncept, tym razem szkieletor z podobnego uniwersum co ostatni koncept Link to post Share on other sites
saharaam 157 Posted October 21, 2015 Share Posted October 21, 2015 Niezly patent w ostatniej wrzucie, ale szkieletor skipnal leg-day chyba :) Link to post Share on other sites
Pan Sowa 34 Posted January 13, 2016 Author Share Posted January 13, 2016 (edited) :) Dzięki Saharaam, no niestety nikt go nie poinformował o ćwiczeniach nóg :P Coś nowego :D jakieś tam concepciki linearty staram się robić jedną postać dziennie do końca roku i ostatnio zacząłem robić envirka Edited January 14, 2016 by Pan Sowa Link to post Share on other sites
emptyman 29 Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Ładne rzeczy, ale czekaj, czekaj, ten envirka to ze zdjęciami? Jeśli nie to kuter jest prześliczny! Ale samochody - wydaje mi się - w ogóle nie pasują przez perspektywę. Potrafię to wyjaśnić tylko przekładając na fotografię. Cały krajobraz byłby zdjęciem zrobionym z długiej ogniskowej, podczas gdy te samochody (najbardziej ten z prawej) jest zrobiony z szerokiego kąta z bliskiej odległości (wielki z przodu, mały z tyłu, tak jak tu http://goo.gl/hIBTyf) Link to post Share on other sites
wwysocki 69 Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Widziałem już te rzeczy na fejsiuniu. Pełna profeska. Umarlak ze świecącą ręką to mój faworty. Pozdro, Link to post Share on other sites
Pan Sowa 34 Posted January 14, 2016 Author Share Posted January 14, 2016 Dzięki wielkie :D emptyman te envirka to za pomocą zdjęć, faktycznie te samochody coś nie leżą w perspektywie, ale nie chciało już mi się tego poprawiać, wolałem już zacząć nowe:P Link to post Share on other sites
Kalberos 707 Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Postacie bardzo fajny wykon, envirko już słabiej Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Pan Sowa 34 Posted February 19, 2016 Author Share Posted February 19, 2016 (edited) Dzięki Kalber, envirka dopiero zaczynam więc proszę o trochę cierpliwości :) Coś nowego envirka część 2ga ilustracja "nowa królowa" godzinne szkice i godzinny portrecik koncept postaci którą teraz tworzę i kilka codziennych szybkich szkicy postaci Edited February 20, 2016 by Pan Sowa Link to post Share on other sites
Mariusz Panek 67 Posted February 22, 2016 Share Posted February 22, 2016 Przy pejzażach czasami widać zgrzyty związane z perspektywą i wielkością obiektów więc możesz na to zwrócić uwagę :) Ale bardzo podobają mi się ostatni koncepty postaci, szczególnie panienka z mieczem i szkieletor! Bardzo czytelne i ogólnie wszystko siedzi. Link to post Share on other sites
Sayja 195 Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 W envirach faktycznie czasem perspektywa nie siedzi ale reszta rzeczy jest barrdzo ciekawa!(też lubię codzienne szybkie szkice, gdzie kolejne?) Link to post Share on other sites
BetiiX 188 Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 swietne rzeczy w tej teczce, a postacie wysmienite :) czekam na update :) Link to post Share on other sites
Pan Sowa 34 Posted March 8, 2016 Author Share Posted March 8, 2016 Dzięki Wam! to prawda mam jeszcze spore problemy z envirkami :( Chyba niedługo przerobie tą pustynną świątynie. A teraz wysyp nowości: praktyka po godzince każda: i postaci a ta do czegoś większego ;) Link to post Share on other sites
Recommended Posts