Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Świetna twarz, zmiana fryzjera wyszła na dobre. Gratuluję warsztatu. Słyszałem też, że ostatnio włoski astronauta testował hełmofon twojego projektu. Pozdrawiam

Napisano

O rybka zniknęła z baniaka.. szkoda, lubię takie pojechane motywy. Chociaż może dla pracy jako całości lepiej, bo trochę odstawało od reszty. Szkicowość postaci drugiego planu z wcześniejszych wersji bardziej mi się podobała, ale i tak ładne to.

Napisano
Świetna twarz, zmiana fryzjera wyszła na dobre. Gratuluję warsztatu. Słyszałem też, że ostatnio włoski astronauta testował hełmofon twojego projektu. Pozdrawiam

Dzięki!

Jaki włoski astronauta? ;)

O rybka zniknęła z baniaka.. szkoda, lubię takie pojechane motywy. Chociaż może dla pracy jako całości lepiej, bo trochę odstawało od reszty. Szkicowość postaci drugiego planu z wcześniejszych wersji bardziej mi się podobała, ale i tak ładne to.

Szczerze mówiąc to własnie nie wiedziałem co zrobić z tą rybką, nie chciałem przedobrzyć i wstawiać pewnych rzeczy na siłe, ale nie wiem czy dobrze zrobiłem. Te postacie w tle były raczej niedokończone niż szkicowe, na końcu próbowałem je oddzielić od tła jasnością, żeby nie zlewały się z głównymi postaciami. Dzięki za komentarz :)

Napisano (edytowane)

Tak masz rację, wtedy były też niedokończone. Ciężko jest wyważyć rysunek tak, aby pozostał ekspresyjnie szkicowy a jednocześnie sprawiał wrażenie skończonego i kompletnego... tzn ja mam z tym problem ;)

Edytowane przez jerzzz
Napisano

Igi nie wiem czy wolno linki wstawiać, a wolę się nie narażać bo nowy jestem ;), wygooglaj sobie po haśle "wypadek włoskiego astronauty" :P. Pozdrawiam

Napisano

Moim zdaniem najlepsza praca. Super klimat, paleta kolorów, narysowane bardzo oszczędnie i ze smakiem. Jedyna kwestia, która nie daje mi spokoju to to, że ofiara detektywa zwrócona jest pod takim kątem, że pewnie dostrzegłaby podstęp.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności