Igi Napisano 28 Luty 2014 Autor Share Napisano 28 Luty 2014 A czemu Cinemy? Nie do konca czaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 28 Luty 2014 Share Napisano 28 Luty 2014 noo za pierwsze miejsce nagrodą jest cinema 4D, monitor i pendrive ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igi Napisano 28 Luty 2014 Autor Share Napisano 28 Luty 2014 ahaha ;) poczekamy zobaczymy, ale dzięki za pozytywną opinie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serratus Napisano 28 Luty 2014 Share Napisano 28 Luty 2014 Świetnie to teraz wygląda, dobrze, że tą łapkę ruszyłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 28 Luty 2014 Share Napisano 28 Luty 2014 ciekawa praca, świetnie sie to prezentuje. Powodzenia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motyl Napisano 28 Luty 2014 Share Napisano 28 Luty 2014 dałeś radę :D kurde dobrze wyszła ta zmiana kompo. Powodzenia w finałach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 28 Luty 2014 Share Napisano 28 Luty 2014 fajnie wykończyłeś kobietę... podoba mi się malarskość jaką osiągnąłeś brushami, powodzenia, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Przybyłek Napisano 28 Luty 2014 Share Napisano 28 Luty 2014 Fenomenalna praca. Świetne są te balony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igi Napisano 28 Luty 2014 Autor Share Napisano 28 Luty 2014 Dzieki wszystkim!Miałem jeszcze chwilę to podłubałem przy drobnych detalach i zrobiłem niewielki crop. PRACA FINAŁOWA: https://dl.dropboxusercontent.com/u/5075030/aktywne%20linki/fd/fd_fin2.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creomania Napisano 1 Marzec 2014 Share Napisano 1 Marzec 2014 Świetna twarz, zmiana fryzjera wyszła na dobre. Gratuluję warsztatu. Słyszałem też, że ostatnio włoski astronauta testował hełmofon twojego projektu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzzz Napisano 5 Marzec 2014 Share Napisano 5 Marzec 2014 O rybka zniknęła z baniaka.. szkoda, lubię takie pojechane motywy. Chociaż może dla pracy jako całości lepiej, bo trochę odstawało od reszty. Szkicowość postaci drugiego planu z wcześniejszych wersji bardziej mi się podobała, ale i tak ładne to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igi Napisano 5 Marzec 2014 Autor Share Napisano 5 Marzec 2014 Świetna twarz, zmiana fryzjera wyszła na dobre. Gratuluję warsztatu. Słyszałem też, że ostatnio włoski astronauta testował hełmofon twojego projektu. Pozdrawiam Dzięki! Jaki włoski astronauta? ;) O rybka zniknęła z baniaka.. szkoda, lubię takie pojechane motywy. Chociaż może dla pracy jako całości lepiej, bo trochę odstawało od reszty. Szkicowość postaci drugiego planu z wcześniejszych wersji bardziej mi się podobała, ale i tak ładne to. Szczerze mówiąc to własnie nie wiedziałem co zrobić z tą rybką, nie chciałem przedobrzyć i wstawiać pewnych rzeczy na siłe, ale nie wiem czy dobrze zrobiłem. Te postacie w tle były raczej niedokończone niż szkicowe, na końcu próbowałem je oddzielić od tła jasnością, żeby nie zlewały się z głównymi postaciami. Dzięki za komentarz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzzz Napisano 5 Marzec 2014 Share Napisano 5 Marzec 2014 (edytowane) Tak masz rację, wtedy były też niedokończone. Ciężko jest wyważyć rysunek tak, aby pozostał ekspresyjnie szkicowy a jednocześnie sprawiał wrażenie skończonego i kompletnego... tzn ja mam z tym problem ;) Edytowane 5 Marzec 2014 przez jerzzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creomania Napisano 5 Marzec 2014 Share Napisano 5 Marzec 2014 Igi nie wiem czy wolno linki wstawiać, a wolę się nie narażać bo nowy jestem ;), wygooglaj sobie po haśle "wypadek włoskiego astronauty" :P. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalS Napisano 22 Marzec 2014 Share Napisano 22 Marzec 2014 Moim zdaniem najlepsza praca. Super klimat, paleta kolorów, narysowane bardzo oszczędnie i ze smakiem. Jedyna kwestia, która nie daje mi spokoju to to, że ofiara detektywa zwrócona jest pod takim kątem, że pewnie dostrzegłaby podstęp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stosik Napisano 25 Marzec 2014 Share Napisano 25 Marzec 2014 Fajna praca, Gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi