Napisano 4 Wrzesień 200420 l No jak dla mnie to postać jest git... Tylko ten pentagram i krzyż wyglądają jakby były zrobione z piernika
Napisano 4 Wrzesień 200420 l moze zapisat meschsmootha na krzyzu i pentagramie ustaw tylko smooth groups i relax moze zeby zaokraglic ksztaut
Napisano 4 Wrzesień 200420 l Autor dokladnie 3dr.org :), jeszcze scene musze zrobic :), wziol bym udzial w bitwie animacja ale no wlasnie "ale", o animacji mam zero pojecia ;/
Napisano 4 Wrzesień 200420 l jak dlamnie to to jest strasznie naiwne :)jak bym zobaczyl takiego "satana" ;) to bym pekl ze smiechu a on ma byc przeciez straszny moze zamiast symbli(ktorych zreszta ta postac zupelnie nie potrzebuje) postaraj sie w inny sposob pokazac iz to jest wladca ciemnosci takie postacie to mozna zobaczyc na ulicach stanow w hallowen :) i jest to raczej taka ugrzeczniona wersja diabla dla dzieci jeszcze mu tylko ogona brakuje :P hehheheh sam modeling cieniutko zbyt wygladzone tam gdzie nie powinno . ulozenie materialu wyglada tak jakby cos po nim przejechalo -> ogladnij na jakichs referencjach jak material sie uklada. jak on sciaga ten kaptur?? - najpierw wykreca sobie te smieszne rogi czy moze ma ta szate na stale ? :D ogolnie -> jestem na nie (no hyba ze to ma byc satyra to jak najbardziej na tak :)
Napisano 5 Wrzesień 200420 l haha - a widzial ktos video do kaciora - odi profanum wulgus?? dokladnie ten sam klimat :)
Napisano 5 Wrzesień 200420 l mi si enie podoba jego krzyz i pentagram, mysle ze powinny byc raczej kanciaste a nie ladnei zaokraglone; i jego twarz - moze by mu buzke otworzyc i zabki orobic.... A pozatym satanek mnie nie przestraszył...a chyba powinien...zrób cos zeby byl straszny powodzenia
Napisano 5 Wrzesień 200420 l heh... Tr00 iViL BlAk MeTaL 666 ;)... jak juz mowiono wczesniej dosc oklepany typowy sejtanik masta... wszystkie "mroczne gadzety" faktycznie troche jak z ciastoliny ale zakladam ze jeszcze bedziesz dodawal do nich szczegoly...
Napisano 5 Wrzesień 200420 l zrob go siedzacego na tronie, tak jak w Diablo 2 gdy sie sz ło zabić Bahla...:)
Napisano 6 Wrzesień 200420 l mi sie czacha nie podoba...z dwojga zlego juz lepsza byla poprzednia twarz. A co do czachy to za bardzo ludzka, a to przecie Pan Zła, powinien jak mega denom wygladac a nie jak ludzki kosciotrupek...ze Śmiercia ci sie moze pomyliło... Aha...moze by go troche nad ziemie uniesc (chyba ze go na tronie posadzisz jak kulexy mowił), w koncu to anioł, choc upadły... Powodzenia Ps. Zmien ten pentagram i krzyz
Napisano 6 Wrzesień 200420 l a moze zrobic go lewitujacego na tronie :P twarz tak jak poprzednikowi sie podoba ;) i troche szczegolow mu brakuje. zycze powodzenia ... scr
Napisano 6 Wrzesień 200420 l Bardzo fajne. Serio. Ale weź zlituj sie i popraw ten krzyżyk i laskę. Nie wiem jak ma wyglądać efekt końcowy ale mógłbys trochę postarzeć te przedmioty wycinając pęknięcia lub dodać texturkę z bump, bo jak narazie to bardziej przypomina świat z Neverhood-plastelina:) Oby tak dalej...
Napisano 6 Wrzesień 200420 l myśle że coś takiego co zamieszczam było by ok. troszkę byś dopracował i by było fajnie :). PS: jeśli będziesz chciał usunę obrazek :).
Napisano 6 Wrzesień 200420 l Autor hehe max_1989, znam ten obrazek doskonale, nei chce sie wzorowac na kims wiec tronu nie bedzie a prace dopracuje bo mam 2 mce:), juz ja zrobei klimat, chyba ze komp kleknie!!, aha w peknecia i inene bajery na poziomie face sie nie bawie bo szkoda mi wlasnei kolejnych face, ten problem rozwiarza textury i tak pewnie wieleee sie zmeini :)
Napisano 7 Wrzesień 200420 l jeszcze dużo pracy przed Tobą, ale scena zapowiada sie dobrze, dodaj wiecej obiektów.. ne wiem co by tam bylo mozna dolozyc.. hmm jakis stary most całkiem u góry albo inne pozdro :P no i napewno przyda sie Post :P Czekam na inne rendery marcin
Napisano 7 Wrzesień 200420 l hehe, fajny diabołek, odwrócony krzyż mnie rozwalił :D brakuje jeszcze zestawu podręcznych sztyletów ofiarnych i bibli szatana :D Ogólnie fajno, mam nadzieję że uda Ci się wycisnąć z tej postaci sporo piekielnego klimatu :] Ave ! :)
Napisano 7 Wrzesień 200420 l Mówiąc wprost postać mi się nie podoba, być może to się zmieni według mnie on jest troszkę za niski a jego ubranko zbyt takie miękkie kształty ma pewnie przez meshsmootha na wszystko co czyni że ubranko wygląda na grube.