adek Napisano 15 Styczeń 2014 Napisano 15 Styczeń 2014 ZBrush Workshops udostępniło sesję wideo z Michaelem Defeo, który pokazuje jak tworzyć postacie z charakterem w ZBrushu. Rzućcie okiem bo warto. Pełna treść: Wideotutorial: Tworzenie postaci w ZBrushu
adek Napisano 15 Styczeń 2014 Autor Napisano 15 Styczeń 2014 Warto sobie obejrzeć sesję póki jest dostępna. Na tej stronie są świetne materiały, ale zazwyczaj płatne. Nie wiem jak długo ta lekcja będzie dostępna.
adek Napisano 15 Styczeń 2014 Autor Napisano 15 Styczeń 2014 Może być problem, to chyba ich własny player. Możesz próbować przez przeglądarkę z flashem, ale niektóre playery flashowe mogą nie działać.
mateusz_s Napisano 15 Styczeń 2014 Napisano 15 Styczeń 2014 Można ściągnąć na komputer za pomocą Real Media playera basic w Internet Explorerze...
diabelt Napisano 15 Styczeń 2014 Napisano 15 Styczeń 2014 W zakładce lessons u góry jest dużo więcej free materiałów. To już chyba kilka lat Ryan Kingslien organizuje free webinary online ze swoimi instruktorami, można zadawać pytania itd... Super sprawa, najlepiej się zarejestrować i przychodzą powiadomienia na maila.
Monio Napisano 15 Styczeń 2014 Napisano 15 Styczeń 2014 Bardzo bardzo bardzo dużo powiadomień. ;) Ja nie wytrzymałem i się wypisałem bo swego czasu do 3 dni wrzucał przypomnienie o sobie.
diabelt Napisano 15 Styczeń 2014 Napisano 15 Styczeń 2014 Hehe, zrób sobie śmieciowego maila tylko na powiadomienia Monio:D
Rekomendowane odpowiedzi