Napisano 15 Styczeń 201411 l ZBrush Workshops udostępniło sesję wideo z Michaelem Defeo, który pokazuje jak tworzyć postacie z charakterem w ZBrushu. Rzućcie okiem bo warto. Pełna treść: Wideotutorial: Tworzenie postaci w ZBrushu
Napisano 15 Styczeń 201411 l Autor Warto sobie obejrzeć sesję póki jest dostępna. Na tej stronie są świetne materiały, ale zazwyczaj płatne. Nie wiem jak długo ta lekcja będzie dostępna.
Napisano 15 Styczeń 201411 l Autor Może być problem, to chyba ich własny player. Możesz próbować przez przeglądarkę z flashem, ale niektóre playery flashowe mogą nie działać.
Napisano 15 Styczeń 201411 l Można ściągnąć na komputer za pomocą Real Media playera basic w Internet Explorerze...
Napisano 15 Styczeń 201411 l W zakładce lessons u góry jest dużo więcej free materiałów. To już chyba kilka lat Ryan Kingslien organizuje free webinary online ze swoimi instruktorami, można zadawać pytania itd... Super sprawa, najlepiej się zarejestrować i przychodzą powiadomienia na maila.
Napisano 15 Styczeń 201411 l Bardzo bardzo bardzo dużo powiadomień. ;) Ja nie wytrzymałem i się wypisałem bo swego czasu do 3 dni wrzucał przypomnienie o sobie.