adek Napisano 18 Styczeń 2014 Share Napisano 18 Styczeń 2014 Firma Allegorithmic zamieściła na swojej stronie informacje o nowym produkcie tej firmy, programie Substance Painter. Informację o tym programie dostałem od Tomka Lechocińskiego, którego zdaniem to prawdziwą nowość. Zobaczcie teasery! Pełna treść: Substance Painter - malowanie tekstur zderzeniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 18 Styczeń 2014 Share Napisano 18 Styczeń 2014 omg jeden z najciekawszych pomysłow z jakimi sie ostatnio spotkałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 18 Styczeń 2014 Share Napisano 18 Styczeń 2014 no fajnie to zrobione, podobny patent w TP jest hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SYmek Napisano 18 Styczeń 2014 Share Napisano 18 Styczeń 2014 Mało mnie to dotyczy, ale kawałek Ravela jako zamysł marketingowy w pierwszym spocie od razu podbił moje serce. Chciało mi się oglądać dalej... więc włączyłem dwa pozostałe, a tam kicha... nie rozumieć, nie rozumieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kramon Napisano 18 Styczeń 2014 Share Napisano 18 Styczeń 2014 dDo2 in your ass! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 18 Styczeń 2014 Share Napisano 18 Styczeń 2014 Najlepsza sprawa że to jest perfekcyjnie dostosowane do workflowu w Unreal Engine 4. :) Szczerze się do tego i czekam na premiere. Boje się ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek3d Napisano 18 Styczeń 2014 Share Napisano 18 Styczeń 2014 fajne to :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 18 Styczeń 2014 Share Napisano 18 Styczeń 2014 nie no czego to nie wymyślą, coś dla mnie chyba, bo wszędzie wciskam wytarcia i zacieki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty Napisano 19 Styczeń 2014 Share Napisano 19 Styczeń 2014 Ma ktos juz ta bete? Kiedys zapisalem sie i do tej pory nic mi nie przyszlo :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syjon Napisano 19 Styczeń 2014 Share Napisano 19 Styczeń 2014 no fajnie to zrobione, podobny patent w TP jest hehe Co to jest TP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 19 Styczeń 2014 Share Napisano 19 Styczeń 2014 Thinking Particles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 19 Styczeń 2014 Share Napisano 19 Styczeń 2014 Telekomunikacja Polska;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 21 Styczeń 2014 Share Napisano 21 Styczeń 2014 wiadomo, Target Painter z evki: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jefim Napisano 6 Luty 2014 Share Napisano 6 Luty 2014 Substance Painter Overview video: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi