adek Napisano 23 Styczeń 2014 Share Napisano 23 Styczeń 2014 O nowym RoboCopie Michał pisał u nas już listopadzie zamieszczając zwiastuny tego filmu. Kilka dni temu pojawił się w internecie klip z nim związany pt. Field test, pokazujący trening tytułowego bohatera z armią dronów. Pełna treść: RoboCop - Field Test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 23 Styczeń 2014 Share Napisano 23 Styczeń 2014 ostatnie 4sek muzyki mowia wszystko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kramon Napisano 23 Styczeń 2014 Share Napisano 23 Styczeń 2014 hahahah nie no słabo to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 23 Styczeń 2014 Share Napisano 23 Styczeń 2014 skoro batman jest na topie to zrobili z robocopa batmana tyle że nowoczesnego obejrze dla efektów, ale nic nie pobije starego klasyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 23 Styczeń 2014 Share Napisano 23 Styczeń 2014 Nie kupuje tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 23 Styczeń 2014 Share Napisano 23 Styczeń 2014 miałem nadzieje że nie będę miał racji hejtując pierwsze zapowiedzi. Zostało zero klimatu z oryginalnego Robocopa. Robot w gumowym stroju ruszający się jak gacek. Tyle lat upłynęło od czasu pierwszej wersji, a ten kostium wygląda jak z lat 50tych. Jeszcze ta ludzka ręka co drażni do bólu i te kocie ruchy. Zepsuli to jeszcze bardziej, niż momencie gdy z terminatora zrobili człowieka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ant-3d Napisano 23 Styczeń 2014 Share Napisano 23 Styczeń 2014 Dlaczego tak to po ludzku spartolili?? Czemu??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 24 Styczeń 2014 Share Napisano 24 Styczeń 2014 Pierwowzoru i tak nie mają szans przebić. Co prawda lubię Samuela L. Jacksona, ale kurde pojawia się ostatnio w każdym filmie, już go mam trochę dość, dobrze że w Hobbicie go nie było.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Styczeń 2014 Share Napisano 24 Styczeń 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 24 Styczeń 2014 Share Napisano 24 Styczeń 2014 Kurcze. Starałem się bronić tego filmu i czekać aż do premiery, sądząc, że przecież nie będzie tak źle. ;) Ale niestety...wygląda na to, że nowy Robocop nadużył mojego zaufania. Obejrzałem ten fragment jakiś czas temu i parę TV spotów i cholera...no jakoś tak średnio to się prezentuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezils Napisano 24 Styczeń 2014 Share Napisano 24 Styczeń 2014 (edytowane) Oryginał wiadomo, że wygrywa i sentyment jeszcze długo pozostanie :) Z czystej ciekawości obejrzę ten film i zobaczymy czy moje obawy się potwierdzą. Czuje, że tak... Edytowane 24 Styczeń 2014 przez ezils Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 25 Styczeń 2014 Share Napisano 25 Styczeń 2014 Gdzie jest stary motyw muzyczny, ja się pytam? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezils Napisano 25 Styczeń 2014 Share Napisano 25 Styczeń 2014 Własnie... Az sobie poslucham! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 27 Styczeń 2014 Share Napisano 27 Styczeń 2014 Jak usłyszałem, że będzie nowy Robocop to strasznie się ucieszyłem.... super FX i klimacik cyberpunku. Co może pójść źle?! Pomyślałem. Nadzieja runęła jak zobaczyłem trailery. Projekt czarnego robocopa OK jak będzie full metal - może to jeszcze dopracowują. Ale niestety, gumowe dziadostwo i jeszcze głupi pomysł z uczłowieczeniem Marfiego mnie dobił. :( Pójdę z ciekawości na to, ale nie wróżę sukcesu kasowego ani jakiegokolwiek innego. Kurde to już serial z lat 90 się lepiej prezentował... facet w kostiumie wygląda jak by mu kondom na głowę założyli :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi