Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 3,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

skoro batman jest na topie to zrobili z robocopa batmana tyle że nowoczesnego

obejrze dla efektów, ale nic nie pobije starego klasyka

Napisano

miałem nadzieje że nie będę miał racji hejtując pierwsze zapowiedzi. Zostało zero klimatu z oryginalnego Robocopa. Robot w gumowym stroju ruszający się jak gacek. Tyle lat upłynęło od czasu pierwszej wersji, a ten kostium wygląda jak z lat 50tych. Jeszcze ta ludzka ręka co drażni do bólu i te kocie ruchy. Zepsuli to jeszcze bardziej, niż momencie gdy z terminatora zrobili człowieka.

Napisano

Dlaczego tak to po ludzku spartolili?? Czemu???

Napisano

Pierwowzoru i tak nie mają szans przebić. Co prawda lubię Samuela L. Jacksona, ale kurde pojawia się ostatnio w każdym filmie, już go mam trochę dość, dobrze że w Hobbicie go nie było..

Napisano

Kurcze. Starałem się bronić tego filmu i czekać aż do premiery, sądząc, że przecież nie będzie tak źle. ;)

Ale niestety...wygląda na to, że nowy Robocop nadużył mojego zaufania.

Obejrzałem ten fragment jakiś czas temu i parę TV spotów i cholera...no jakoś tak średnio to się prezentuje.

Napisano

Oryginał wiadomo, że wygrywa i sentyment jeszcze długo pozostanie :) Z czystej ciekawości obejrzę ten film i zobaczymy czy moje obawy się potwierdzą. Czuje, że tak...

Edytowane przez ezils

Napisano

Gdzie jest stary motyw muzyczny, ja się pytam? :o

Napisano

Jak usłyszałem, że będzie nowy Robocop to strasznie się ucieszyłem.... super FX i klimacik cyberpunku. Co może pójść źle?! Pomyślałem.

Nadzieja runęła jak zobaczyłem trailery. Projekt czarnego robocopa OK jak będzie full metal - może to jeszcze dopracowują. Ale niestety, gumowe dziadostwo i jeszcze głupi pomysł z uczłowieczeniem Marfiego mnie dobił. :(

Pójdę z ciekawości na to, ale nie wróżę sukcesu kasowego ani jakiegokolwiek innego.

Kurde to już serial z lat 90 się lepiej prezentował... facet w kostiumie wygląda jak by mu kondom na głowę założyli :|