Napisano 23 Styczeń 201411 l O nowym RoboCopie Michał pisał u nas już listopadzie zamieszczając zwiastuny tego filmu. Kilka dni temu pojawił się w internecie klip z nim związany pt. Field test, pokazujący trening tytułowego bohatera z armią dronów. Pełna treść: RoboCop - Field Test
Napisano 23 Styczeń 201411 l skoro batman jest na topie to zrobili z robocopa batmana tyle że nowoczesnego obejrze dla efektów, ale nic nie pobije starego klasyka
Napisano 23 Styczeń 201411 l miałem nadzieje że nie będę miał racji hejtując pierwsze zapowiedzi. Zostało zero klimatu z oryginalnego Robocopa. Robot w gumowym stroju ruszający się jak gacek. Tyle lat upłynęło od czasu pierwszej wersji, a ten kostium wygląda jak z lat 50tych. Jeszcze ta ludzka ręka co drażni do bólu i te kocie ruchy. Zepsuli to jeszcze bardziej, niż momencie gdy z terminatora zrobili człowieka.
Napisano 24 Styczeń 201411 l Pierwowzoru i tak nie mają szans przebić. Co prawda lubię Samuela L. Jacksona, ale kurde pojawia się ostatnio w każdym filmie, już go mam trochę dość, dobrze że w Hobbicie go nie było..
Napisano 24 Styczeń 201411 l Kurcze. Starałem się bronić tego filmu i czekać aż do premiery, sądząc, że przecież nie będzie tak źle. ;) Ale niestety...wygląda na to, że nowy Robocop nadużył mojego zaufania. Obejrzałem ten fragment jakiś czas temu i parę TV spotów i cholera...no jakoś tak średnio to się prezentuje.
Napisano 24 Styczeń 201411 l Oryginał wiadomo, że wygrywa i sentyment jeszcze długo pozostanie :) Z czystej ciekawości obejrzę ten film i zobaczymy czy moje obawy się potwierdzą. Czuje, że tak... Edytowane 24 Styczeń 201411 l przez ezils
Napisano 27 Styczeń 201411 l Jak usłyszałem, że będzie nowy Robocop to strasznie się ucieszyłem.... super FX i klimacik cyberpunku. Co może pójść źle?! Pomyślałem. Nadzieja runęła jak zobaczyłem trailery. Projekt czarnego robocopa OK jak będzie full metal - może to jeszcze dopracowują. Ale niestety, gumowe dziadostwo i jeszcze głupi pomysł z uczłowieczeniem Marfiego mnie dobił. :( Pójdę z ciekawości na to, ale nie wróżę sukcesu kasowego ani jakiegokolwiek innego. Kurde to już serial z lat 90 się lepiej prezentował... facet w kostiumie wygląda jak by mu kondom na głowę założyli :|