michalo Napisano 22 Grudzień 2017 Share Napisano 22 Grudzień 2017 Ale to skulpciłeś u nich na żywca? Możesz pokazać co spłodziłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 22 Grudzień 2017 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2017 Online, nie moge ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 23 Grudzień 2017 Share Napisano 23 Grudzień 2017 wychodzi na to że cdp to jednak mimo wszystko ciołki, nie spodziewałem sie... ale chociaż robią dobre gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 31 Grudzień 2017 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2017 (edytowane) updejcik Edytowane 31 Grudzień 2017 przez JackTheRippy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 31 Grudzień 2017 Share Napisano 31 Grudzień 2017 Dobrze idzie. Będzie model PBR, czy tylko sculpt? P.S. A do CDP to rozumiem, że startowałeś na seniora ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 31 Grudzień 2017 Share Napisano 31 Grudzień 2017 Bardzo bardzo chciałbym się do czegoś przyczepić no ale niae ma do czego ;) Świetnie ci to wychodzi Nie jestem pewny ale czy taka separacja tricepsa i ścięgna jest możliwa tylko przy jakimś duży napięciu? - ale mogę się mylić. Przejrzałym parę fotek i niby mógłbyś trochę to zlać, chyba, że ma być aż tak kozacko, że gość jest ciągle napięty, tylko na razie poza jest dosyć zrelaksowana. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 31 Grudzień 2017 Share Napisano 31 Grudzień 2017 aaa ale mi sie pochrzanilo myslalem ze ten kolo byl robiony online dla cdpr a pozniek dali Ci kosza i dlatego tak wczesniej napisalem bo to swietny model jest, a jak pracy nie mozesz pokazac to moze faktycznie dales dupy, chociaz byloby to dziwne ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 2 Styczeń 2018 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2018 (edytowane) Graft - na mida, bedzie PBR Michalo - rzuce okiem jak to bedzie wygladac gdy SSS dodam w Shaderze tr3buh - heh, no niestety :P Nad ta laska tez pracuje w trakcie lunchow w pracy. Edytowane 2 Styczeń 2018 przez JackTheRippy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 3 Styczeń 2018 Share Napisano 3 Styczeń 2018 Druga wersje lepsza. Mógłbyś jej zrobić coś a la martwe oczy. Takie coś jak tutaj! https://pl.pinterest.com/pin/386746686735690756/ :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 4 Styczeń 2018 Share Napisano 4 Styczeń 2018 Napisze co mnie nie przekonuje : Długość i insercja przedniej głowy deltoidu. Brachialis i radio brachialist. Okolice lokcia i sredniej glowy tricepsa. Ogolnie tak jak pisano wczesniej rozluzilbym ten tricesp bo poznije dziwnie to wyglada w animacji. Jeszce dluga glowa w okolicypachwiny nie czuc wyplaszczenia od wewnatrz. Detalem tez tak troche nas...ne. Szczegolnie na dloniachiach. Ogolnie najwazniejsze odizowalolbym cale ramie przedramie od body i poogladal do okola bo lumpsy bympsy i miejscami dziwne plaszczyzny miejscami. Pozdro i fajnie idzie ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 10 Styczeń 2018 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2018 W marmosecie z kolorkami, tekstury zaczalem w koncu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 10 Styczeń 2018 Share Napisano 10 Styczeń 2018 Smerfastyczne! (nic innego mi do głowy nie przychodzi, smerfy na topie u moich maluchów, a skręca mnie żeby pochwalić) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 10 Styczeń 2018 Share Napisano 10 Styczeń 2018 Fajny metal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian85osg Napisano 11 Styczeń 2018 Share Napisano 11 Styczeń 2018 wydaje mi się, że z dłońmi coś nie teges - palce przykrótkie no i chyba głowa za mała jak przy Hulku, a to przecież człowiek ^^ ale ogólnie wszycho miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 11 Styczeń 2018 Share Napisano 11 Styczeń 2018 W koncepcie glowa byla chyba mniejsza. Jest kilka stron wczesniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 11 Styczeń 2018 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2018 Glowa byla nawet mniejsza niz teraz, ale fakt, na koncepcie ogolnie mala jest, teraz mi pasi :) Na palce rzuce okiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 12 Styczeń 2018 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2018 updejcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 12 Styczeń 2018 Share Napisano 12 Styczeń 2018 Dół będziesz robił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 13 Styczeń 2018 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2018 Na sam mentoring nie, w sensie, plan byl taki, ale 2tyg na ten test dla CDP troche mi zjebaly plany. Wiec do konca stycznia robie gore, mentoring sie konczy i potem dorobie reszte. Chcialem po prostu sie troche dowiedziec od nich na temat tekstur/shaderow, nie chcialem z sama rzezba skonczyc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 15 Styczeń 2018 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2018 Wczoraj, zanim mi wyjebalo Substance paintera godzine przed spaniem i moj plik jest corrupted, tak to wygladalo :) Mialem skore zaczynac wlasnie, a teraz bede musial robic to na nowo :DDDDDDDD Przynajmniej material tego metalu mam zapisany jak byl prawie gotowy. Jebane gowno. Teoretycznie mam tekstury i moglbym je uzyc, ale lubie miec kontrole jakbym czasem chcial cos zmnienic. Kto wie, moze wyjdzie lepiej niz teraz ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 15 Styczeń 2018 Share Napisano 15 Styczeń 2018 Jeśli drugi raz będziesz robił to samo to na pewno wyjdzie jeszcze lepiej (wiem z doświadczenia ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
genitalius Napisano 15 Styczeń 2018 Share Napisano 15 Styczeń 2018 ten szejder co robiles wczesniej powinien tutaj ladnie spasowac. Mnie tam nie przeszkadzaja proporcje, wiadomo, ze musza byc przerysowane i takie sa, na upartego mogles jeszcze bardziej przesadzic i tez by zle nie bylo tak mysle. Wszystko bardzo ladnie jak narazie, twarz nad wyraz dobrze, bardzo mi sie podoba, nie jest jakos fest charakterna i wystylizowana a jednak rozna od tych, ktore robiles wczesniej a widac bylo tendencje do pewnej powtarzalnosci, tutaj bardzo na plus. Noi zbroja, mocno kunkurencyjna wobec postaci, nie znam sie na teksturach ale jak na moje oko wyglada conajmniej dobrze. Jedziesz dalej. Bedziesz go pozowal jak na koncepcie? Miecz robisz? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 21 Styczeń 2018 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2018 Sorry, ze teraz geni, nie widzialem wczesniej :) Bede go pozowal na pewno i robil wszystkie czesci pozostale. Popracowalem nad skora, kolor jeszcze WIP, skupialem sie glownie na Spec/SSS. Rzuty z Marmoseta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 21 Styczeń 2018 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 21 Styczeń 2018 Share Napisano 21 Styczeń 2018 Idź spać ;p... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 21 Styczeń 2018 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2018 (edytowane) jeeeeeebac sen Edytowane 21 Styczeń 2018 przez JackTheRippy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 23 Styczeń 2018 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2018 Pierwszy raz podoba mi sie skora, ktora wypluwam w Marmo...a rzadko mi sie podobaja moje prace :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 23 Styczeń 2018 Share Napisano 23 Styczeń 2018 Przyznam, że zajebioza. Chociaż karki już mi się znudziły ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 23 Styczeń 2018 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2018 tez fanem nie jestem, ale takiego w folio nie mialem jeszcze ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 23 Styczeń 2018 Share Napisano 23 Styczeń 2018 to jest mega dobre... laski i karki, tym ludzie zyja tego ludzie potrzebuja po co udawac ze jest inaczej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 29 Styczeń 2018 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2018 Updejcik, nastepna bedzie meczarnia z tym futrem na koncepcie ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 5 Luty 2018 Autor Share Napisano 5 Luty 2018 I wykurwiam na urlopik :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 6 Luty 2018 Share Napisano 6 Luty 2018 2 tyg?! Człowieku, wszystkie skróty by zapomniał. Chyba, że kobieta mu zabroni :P Tego koksa to chyba w ramach pracy robi wiec może zobaczymy coś świeżego na urlopie ;) Delikatne kształty dla odmiany.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 15 Luty 2018 Autor Share Napisano 15 Luty 2018 Urlop to urlop :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 25 Luty 2018 Autor Share Napisano 25 Luty 2018 (edytowane) ok, bylo troche opierdalania, ale porzebilem sobie w weekend. Planuje troche podbudowac wiedze o UE4 z fan-artem ;d Edytowane 25 Luty 2018 przez JackTheRippy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 26 Luty 2018 Share Napisano 26 Luty 2018 Nie myślałeś zrobić ciut większych oczu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 26 Luty 2018 Autor Share Napisano 26 Luty 2018 A myslalem i zrobilem juz wczesniej ;) Troche tez ryj wydluzylem tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 27 Luty 2018 Share Napisano 27 Luty 2018 pory to od xyz czy wlasne alphy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 27 Luty 2018 Autor Share Napisano 27 Luty 2018 Pory od xyz :) Lubie uzywac, bo pozniej swietna roughness mape mozna z nich zrobic bezposrednio w Mari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 27 Luty 2018 Share Napisano 27 Luty 2018 Większe oczy to sprawa makijażu tyż ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 20 Marzec 2018 Autor Share Napisano 20 Marzec 2018 Powrot do Wampirzycy po jakims czasie, naprawilem jej twarz, dopracowalem tekstury troche. Wlosy nastepne ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 20 Marzec 2018 Share Napisano 20 Marzec 2018 Bomba ;D wiesz, że ją lubię. Rzeczywiście, jak na TT pokazałeś obie twarze obok siebie to "nowa" dużo lepsze proporcje. Tylko co to za łańcuszek z jej lewej strony przy głowie? Jakoś to dziwnie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 28 Marzec 2018 Autor Share Napisano 28 Marzec 2018 te lancuszki przemysle, sry, nie widzialem wczesniej wiadomosci :) Wlosy sie robia, warstwa 1 + warstwa 2, jeszcze beda mniejsze dodane + flyaway jakies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pbcg Napisano 28 Marzec 2018 Share Napisano 28 Marzec 2018 Świetna Wampirzyca z twarzy nieco Monica Bellucci z Natalie Portman;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 28 Marzec 2018 Autor Share Napisano 28 Marzec 2018 dzieki, niedlugooo koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 30 Marzec 2018 Autor Share Napisano 30 Marzec 2018 Powoli rendery przygotowuje :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 30 Marzec 2018 Share Napisano 30 Marzec 2018 No NO! świetnie to wykombinowałeś! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 9 Kwiecień 2018 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2018 Biore udzial w challengeu na facebooku, Retrogasm. Polega na przerobieniu postaci ze starej gry na obecny gen :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujek_kane Napisano 9 Kwiecień 2018 Share Napisano 9 Kwiecień 2018 Czyżby Maiev? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 13 Kwiecień 2018 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2018 Nie widzialem wiadomosci, tak Maiev :) Wyblokowalem juz wiekszosc rzeczy, aby miec ogolny zarys proporcji. Teraz to co na klacie doprowadze do samego konca(HP) aby wiedziec co chce miec w HP w innych czesciach(poziom detalu. Podlapalem to na mentoringu z Grassettim :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Dodane przez JackTheRippy,
elegancko
Rekomendacja dodana przez KLICEK
2 reakcje
Pokaż odpowiedź