Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam!

Od jakiegoś czasu wchodzę na max3d ale nigdy nie udało mi się wstawić jakiejkolwiek pracy:p Mam nadzieję, że teraz uda mi się wrzucić co jakiś czas coś z mojego małego warsztatu.

Każda uwaga na max3d jest dla mnie bardzo cenna:)

MARINA NA MAZURACH

Architektura Justyna Biłat

CG Michał Baurycza (http://www.behance.net/baurycza) & Łukasz Kołodziejek (http://www.behance.net/Kivan3D)

MAX + V-ray + PS

27E.jpg

2%20%286%29.jpg

34G.jpg

1%20%284%29.jpg

pomostG.jpg

3.jpg

aerialC_small.jpg

4%20%282%29.jpg

1.jpg

2%20%282%29.JPG

2%20%283%29.jpg,

32B.jpg

4%20%283%29.jpg

2%20%284%29.jpg

Edytowane przez lumberjack

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 5,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Kawał dobrej roboty ! Gdyby tylko inwestorzy chcieli stawiać takie kurorty... Architektura bardzo fajna ! Jedyny minus który mi się rzuca w oczy to mała ilość pokoi jest zwrócona ku jeziorze. Widok na jezioro w takiej lokalizacji jest chyba najbardziej atrakcyjny, więc i najbardziej odpowiedni, u Ciebie niestety patrzymy w głównej mierze na sąsiedni budynek, albo parking.

Napisano

marina tony'ego starka. Fajne. Pierwszy kadr bardzo klimatyczny.

Napisano
  • Autor
Kawał dobrej roboty ! Gdyby tylko inwestorzy chcieli stawiać takie kurorty... Architektura bardzo fajna ! Jedyny minus który mi się rzuca w oczy to mała ilość pokoi jest zwrócona ku jeziorze. Widok na jezioro w takiej lokalizacji jest chyba najbardziej atrakcyjny, więc i najbardziej odpowiedni, u Ciebie niestety patrzymy w głównej mierze na sąsiedni budynek, albo parking.

Dzięki:)

Generalnie z tego co wiem kształt działki, funkcje które miały znaleźć się bliżej wody i przede wszystkim dawne zabudowania gospodarskie do których trzeba było się donieść wymusiły taki układ. Pokoje mają widok na otaczającą przyrodę, a parkingi są schowane jakby za budynkiem restauracji od zaplecza.

Tutaj więcej o tym projekcie (rzut i zagospodarowanie): https://www.behance.net/gallery/Harbour-in-Mazury/15263441

Napisano

bardzo dobra robota, szczególnie dzienne ujęcia, w wieczornych popracowałbym jeszcze nad detalem i balansem kolorów

Napisano
  • Autor

Niestety właśnie z nocnego jesteśmy najmniej zadowoleni. Jakieś takie miejscami niewyraźne wyszło.

Zawsze można zrzucić to na brak czasu i chyba tak zrobimy:)

Napisano

super, drewienko miszczem :) ale też świetnie zrobione blaski od tafli wody na budynkach (4 od końca)

Napisano

Kawał dobrej roboty. Gdzie dokładnie ma być ta marina?

A tak swoją drogą- czy Justyna nie pochodzi przypadkiem z Węgorzewa?

Napisano

świetna robota

Napisano
Kawał dobrej roboty. Gdzie dokładnie ma być ta marina?

A tak swoją drogą- czy Justyna nie pochodzi przypadkiem z Węgorzewa?

Haha tak mogę zdradzić że z Wegorzewa. A proppos spoko festiwal macie tam... przynajmniej kiedys był niezły ale już nie byłem dawno