lumberjack Napisano 15 Marzec 2014 Share Napisano 15 Marzec 2014 (edytowane) Witam! Od jakiegoś czasu wchodzę na max3d ale nigdy nie udało mi się wstawić jakiejkolwiek pracy:p Mam nadzieję, że teraz uda mi się wrzucić co jakiś czas coś z mojego małego warsztatu. Każda uwaga na max3d jest dla mnie bardzo cenna:) MARINA NA MAZURACH Architektura Justyna Biłat CG Michał Baurycza (http://www.behance.net/baurycza) & Łukasz Kołodziejek (http://www.behance.net/Kivan3D) MAX + V-ray + PS , Edytowane 19 Marzec 2014 przez lumberjack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalskikamil Napisano 15 Marzec 2014 Share Napisano 15 Marzec 2014 Kawał dobrej roboty ! Gdyby tylko inwestorzy chcieli stawiać takie kurorty... Architektura bardzo fajna ! Jedyny minus który mi się rzuca w oczy to mała ilość pokoi jest zwrócona ku jeziorze. Widok na jezioro w takiej lokalizacji jest chyba najbardziej atrakcyjny, więc i najbardziej odpowiedni, u Ciebie niestety patrzymy w głównej mierze na sąsiedni budynek, albo parking. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 15 Marzec 2014 Share Napisano 15 Marzec 2014 marina tony'ego starka. Fajne. Pierwszy kadr bardzo klimatyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lumberjack Napisano 15 Marzec 2014 Autor Share Napisano 15 Marzec 2014 Kawał dobrej roboty ! Gdyby tylko inwestorzy chcieli stawiać takie kurorty... Architektura bardzo fajna ! Jedyny minus który mi się rzuca w oczy to mała ilość pokoi jest zwrócona ku jeziorze. Widok na jezioro w takiej lokalizacji jest chyba najbardziej atrakcyjny, więc i najbardziej odpowiedni, u Ciebie niestety patrzymy w głównej mierze na sąsiedni budynek, albo parking. Dzięki:) Generalnie z tego co wiem kształt działki, funkcje które miały znaleźć się bliżej wody i przede wszystkim dawne zabudowania gospodarskie do których trzeba było się donieść wymusiły taki układ. Pokoje mają widok na otaczającą przyrodę, a parkingi są schowane jakby za budynkiem restauracji od zaplecza. Tutaj więcej o tym projekcie (rzut i zagospodarowanie): https://www.behance.net/gallery/Harbour-in-Mazury/15263441 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gnacik Napisano 16 Marzec 2014 Share Napisano 16 Marzec 2014 A już chciałem szukać kto jest wykonawcą i proponować makietę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbudzko Napisano 18 Marzec 2014 Share Napisano 18 Marzec 2014 bardzo dobra robota, szczególnie dzienne ujęcia, w wieczornych popracowałbym jeszcze nad detalem i balansem kolorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahred6 Napisano 20 Marzec 2014 Share Napisano 20 Marzec 2014 nocne super, bardzo ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lumberjack Napisano 21 Marzec 2014 Autor Share Napisano 21 Marzec 2014 Niestety właśnie z nocnego jesteśmy najmniej zadowoleni. Jakieś takie miejscami niewyraźne wyszło. Zawsze można zrzucić to na brak czasu i chyba tak zrobimy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 5 Kwiecień 2014 Share Napisano 5 Kwiecień 2014 Zacnie...bardzo zacnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polon Napisano 1 Maj 2014 Share Napisano 1 Maj 2014 super, drewienko miszczem :) ale też świetnie zrobione blaski od tafli wody na budynkach (4 od końca) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 1 Maj 2014 Share Napisano 1 Maj 2014 Kawał dobrej roboty. Gdzie dokładnie ma być ta marina? A tak swoją drogą- czy Justyna nie pochodzi przypadkiem z Węgorzewa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rozwiniety Napisano 29 Lipiec 2014 Share Napisano 29 Lipiec 2014 świetna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qad417 Napisano 30 Wrzesień 2014 Share Napisano 30 Wrzesień 2014 Kawał dobrej roboty. Gdzie dokładnie ma być ta marina? A tak swoją drogą- czy Justyna nie pochodzi przypadkiem z Węgorzewa? Haha tak mogę zdradzić że z Wegorzewa. A proppos spoko festiwal macie tam... przynajmniej kiedys był niezły ale już nie byłem dawno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi