adek Napisano 19 Kwiecień 2014 Share Napisano 19 Kwiecień 2014 Redakcja serwisu Max3D.pl życzy wszystkim czytelnikom Wesołych Świąt! Smacznego jajka, dużo wody w poniedziałek, bogatego zająca i miłych spotkań w gronie przyjaciół i rodziny. Pełna treść: Wesołych Świąt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mallow Napisano 19 Kwiecień 2014 Share Napisano 19 Kwiecień 2014 Wesołych Świąt! Strona z kurą super. Odnośnie twórczości świątecznej - renderować nie renderowałem, ale robiłem "pisankę" w realu z okazji III Charytatywnej Akcji Wielkanocnej Wałbrzyskich Twórców: http://zapleczesztuki.wordpress.com/wystawy/iii-charytatywna-akcja-wielkanocna-walbrzyskich-tworcow/ A to konkretnie moja twórczość: http://zapleczesztuki.files.wordpress.com/2014/04/s0170596.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 19 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2014 Ooo... no super. A "real" to najlepszy renderer! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikkiz Napisano 19 Kwiecień 2014 Share Napisano 19 Kwiecień 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zernat Napisano 19 Kwiecień 2014 Share Napisano 19 Kwiecień 2014 Dziękuję, nawzajem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 19 Kwiecień 2014 Share Napisano 19 Kwiecień 2014 Najlepszego wszystkim! :) Odpoczynku od grafiki albo jak wolicie kupę czasu na dłubanie własnych projektów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 19 Kwiecień 2014 Share Napisano 19 Kwiecień 2014 Zycze Wam, byście w święta mieli duzo czasu dla bliskich i rodziny. Po tym zwykle z przyjemnością i utęsknieniem wraca się do pracy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomerk Napisano 19 Kwiecień 2014 Share Napisano 19 Kwiecień 2014 Wszystkim, życzę odpoczynku i milego czasu spędzonego z bliskimi. Obyście naładowali akumulatory do dalszej twórczości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adder Napisano 19 Kwiecień 2014 Share Napisano 19 Kwiecień 2014 (edytowane) Wszystkiego najlepszego dla forumowiczów i ich rodzin! ikkiz- dla mnie obrazki z alienem związane, są zawsze w cenie:D Edytowane 19 Kwiecień 2014 przez Adder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mallow Napisano 19 Kwiecień 2014 Share Napisano 19 Kwiecień 2014 @ikkiz: Fajna ilustracja :) Jeszcze z mojej wielkanocnej twórczości: Ilustracja na Facebooka dla portalu motoryzacyjnego autoria.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ricardo Napisano 19 Kwiecień 2014 Share Napisano 19 Kwiecień 2014 Szybki świąteczny projekcik zrobiony w blenderze :) Życzę wszystkim zdrowych, pogodnych i rodzinnych świąt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikkiz Napisano 19 Kwiecień 2014 Share Napisano 19 Kwiecień 2014 mallow, jesteś normalnie wielkanocnym królilkiem! "kartka wielkanocna" to temat bitwy na blenderowni. Być może wygrałem na pozycji 2 od końca, ale serwer blenderowni ma "przerwę świąteczną" - oby nie taką, jak cghub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mallow Napisano 19 Kwiecień 2014 Share Napisano 19 Kwiecień 2014 mallow, jesteś normalnie wielkanocnym królilkiem! Haha, na to wychodzi :) Aż mi się przypomniał pewien wielkanocny odcinek South Parku: http://www.southparkstudios.com/full-episodes/s11e05-fantastic-easter-special Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol90 Napisano 21 Kwiecień 2014 Share Napisano 21 Kwiecień 2014 Szczesliwych i spokojnych swiat wielkanocnych !! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kosonia1987 Napisano 22 Kwiecień 2014 Share Napisano 22 Kwiecień 2014 święta, święta i... po świętach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi