adek Napisano 25 Kwiecień 2014 Share Napisano 25 Kwiecień 2014 Rewelacyjna czołówka Simpsonów wyreżyserowana przez Polaka - Michała Sochę (autora m.in. wielokrotnie nagradzanego filmu pt. Laska). Pełna treść: Czołówka Simpsonów Michała Sochy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 25 Kwiecień 2014 Share Napisano 25 Kwiecień 2014 tak pozytywnie zakręcone, ze ogladałem wpatrując się w smaczki. Gratulacje dla autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 25 Kwiecień 2014 Share Napisano 25 Kwiecień 2014 Genialna!, super:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fps Napisano 25 Kwiecień 2014 Share Napisano 25 Kwiecień 2014 świetne! jak na simpsonów to dość nieortodoksyjne, mocno schizowe. tym bardziej lubię! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mallow Napisano 25 Kwiecień 2014 Share Napisano 25 Kwiecień 2014 For real? Ej, napiszcie coś więcej? Jak to się stało? Wielkie gratulacje! No i przyznam się szczerze, że mnie zazdrość zżera. Też bym chciał kiedyś zrobić coś do Simsonów. Choć najbardziej to bym się chciał kiedyś pojawić w tym serialu, ale... grafików raczej nie biorą :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 25 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2014 Więcej informacji powinno pojawić się jeszcze dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 25 Kwiecień 2014 Share Napisano 25 Kwiecień 2014 gratki. silna rzecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilay Napisano 25 Kwiecień 2014 Share Napisano 25 Kwiecień 2014 Piękne! Jeden z moich ulubionych seriali w którym zawsze czekam na couch gagi :) Gratulacje dla całego zespołu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 25 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2014 Uzupełniliśmy właśnie informację o filmie: http://max3d.pl/news/6394/ Michał podesłał nam kilka dodatkowych informacji o filmie. Dodał również, że jeśli macie jakieś pytania z nim związane chętnie na nie odpowie. Możecie je zamieszczać w tym wątku (pod tą informacją). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Kwiecień 2014 Share Napisano 26 Kwiecień 2014 mega :) gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodwojneD Napisano 27 Kwiecień 2014 Share Napisano 27 Kwiecień 2014 Naprawdę zazdroszczę, też pracuję żeby moje animacje mogły dostać się do telewizji publicznej, jeszcze spora droga przede mną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poko Napisano 27 Kwiecień 2014 Share Napisano 27 Kwiecień 2014 Bravo Michale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezils Napisano 28 Kwiecień 2014 Share Napisano 28 Kwiecień 2014 Brawo Michał, świetna robota. Jestem fanem Twojej twórczości już od dawna! pozdro @ PodwojneD - pracujesz po to aby Twoje prace były w publicznej TV? Zmień myślenie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gilnata82 Napisano 28 Kwiecień 2014 Share Napisano 28 Kwiecień 2014 Robi wrażenie! hehe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walmord Napisano 28 Kwiecień 2014 Share Napisano 28 Kwiecień 2014 Pamiętam jak czytałem gdzieś że Seth Rogen po otrzymaniu propozycji napisania scenariusza do odcinka Simpsonów powiedział że teraz oto umrze szczęśliwy. Cholera, zaproszenie do zrobienia animacji w kultowej czołówce, wcześnie świetna praca nad "Filarami..." to dla wielu może być jak zwieńczenie wymarzonej kariery, a tutaj dopiero się rozkręcacie, więc mam pewność że jeszcze o Was będzie konkretnie głośno. Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baggins Napisano 29 Kwiecień 2014 Share Napisano 29 Kwiecień 2014 Swietna czołówka. Zasłużona popularność. Super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2013 Napisano 1 Czerwiec 2014 Share Napisano 1 Czerwiec 2014 Ogladam The Simposons od poczatku, i musze przyznać, że doszła kolejna perełka do świetnych openingów! Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi