Napisano 25 Kwiecień 201410 l Rewelacyjna czołówka Simpsonów wyreżyserowana przez Polaka - Michała Sochę (autora m.in. wielokrotnie nagradzanego filmu pt. Laska). Pełna treść: Czołówka Simpsonów Michała Sochy...
Napisano 25 Kwiecień 201410 l tak pozytywnie zakręcone, ze ogladałem wpatrując się w smaczki. Gratulacje dla autora.
Napisano 25 Kwiecień 201410 l świetne! jak na simpsonów to dość nieortodoksyjne, mocno schizowe. tym bardziej lubię!
Napisano 25 Kwiecień 201410 l For real? Ej, napiszcie coś więcej? Jak to się stało? Wielkie gratulacje! No i przyznam się szczerze, że mnie zazdrość zżera. Też bym chciał kiedyś zrobić coś do Simsonów. Choć najbardziej to bym się chciał kiedyś pojawić w tym serialu, ale... grafików raczej nie biorą :-(
Napisano 25 Kwiecień 201410 l Piękne! Jeden z moich ulubionych seriali w którym zawsze czekam na couch gagi :) Gratulacje dla całego zespołu!
Napisano 25 Kwiecień 201410 l Autor Uzupełniliśmy właśnie informację o filmie: http://max3d.pl/news/6394/ Michał podesłał nam kilka dodatkowych informacji o filmie. Dodał również, że jeśli macie jakieś pytania z nim związane chętnie na nie odpowie. Możecie je zamieszczać w tym wątku (pod tą informacją).
Napisano 27 Kwiecień 201410 l Naprawdę zazdroszczę, też pracuję żeby moje animacje mogły dostać się do telewizji publicznej, jeszcze spora droga przede mną.
Napisano 28 Kwiecień 201410 l Brawo Michał, świetna robota. Jestem fanem Twojej twórczości już od dawna! pozdro @ PodwojneD - pracujesz po to aby Twoje prace były w publicznej TV? Zmień myślenie :D
Napisano 28 Kwiecień 201410 l Pamiętam jak czytałem gdzieś że Seth Rogen po otrzymaniu propozycji napisania scenariusza do odcinka Simpsonów powiedział że teraz oto umrze szczęśliwy. Cholera, zaproszenie do zrobienia animacji w kultowej czołówce, wcześnie świetna praca nad "Filarami..." to dla wielu może być jak zwieńczenie wymarzonej kariery, a tutaj dopiero się rozkręcacie, więc mam pewność że jeszcze o Was będzie konkretnie głośno. Gratulacje!
Napisano 1 Czerwiec 201410 l Ogladam The Simposons od poczatku, i musze przyznać, że doszła kolejna perełka do świetnych openingów! Gratulacje!