adek Napisano 4 Czerwiec 2014 Napisano 4 Czerwiec 2014 Jeszcze świeży, wypuszczony wczoraj animacyjny reel studia Blur. Warto zobaczyć! Pełna treść: Blur - animation reel
plasti Napisano 4 Czerwiec 2014 Napisano 4 Czerwiec 2014 co tu duzo sie rozpisywac, slyszysz BLUR i od razu masz przed oczami najlepsze cinematiki :) ciekawe czy rozwina sie bardziej w kierunku filmowych efektow
adek Napisano 4 Czerwiec 2014 Autor Napisano 4 Czerwiec 2014 @plasti: Chyba, ale kto wiem. Hubert jakieś czas temu tutaj powiedział: http://max3d.pl/artykuly/6097/ Blur to podobno bardzo specyficzna firma i "malutka" na tle konkurencji. Chyba na razie mają co robić jeśli chodzi o cinematiki.
Rotomonks Napisano 4 Czerwiec 2014 Napisano 4 Czerwiec 2014 Reel wyszedł za dobry dlatego od 2:47 są te kolorowe g*wna.
Sunedge Napisano 4 Czerwiec 2014 Napisano 4 Czerwiec 2014 Akcja z zombie i strach na wroble - to też z gier? Chcialbym zobaczyc jakis film z takimi postaciami ;)
RAFX Napisano 4 Czerwiec 2014 Napisano 4 Czerwiec 2014 Uwielbiam takie Reel'e . Od razu mam większą motywację do pracy :D
Pawelkos Napisano 4 Czerwiec 2014 Napisano 4 Czerwiec 2014 Animacaj postaci, mimika twarzy w produkcjach blura mistrzostwo !! Dziekaw jestem jaki jest tam procentowy udzial animacji recznej w stosunku do MOCAPu
mookie Napisano 4 Czerwiec 2014 Napisano 4 Czerwiec 2014 Wszystko jest w jednej stylistyce, niestety, oczywiście poziom jest bardzo wysoki, ale brakuje mi więcej stylizowanych, kreskówkowych klipów, które przecież Blur potrafi robić wyśmienicie. Gopher Broke, mimo upływu lat, trzyma się rewelacyjnie i jest jedną z ulubionych bajek mojego synka.
KLICEK Napisano 4 Czerwiec 2014 Napisano 4 Czerwiec 2014 w reelu ujecia wygladaja super jak nie tworza wiekszej calosci :)
zio_mal Napisano 5 Czerwiec 2014 Napisano 5 Czerwiec 2014 wgniata w fotel:) mówi się ze "rosja to nie kraj to stan umysłu", nie wiem czy trafnie ale to samo powiedział bym o nich: "Blur to nie firma to stan umysłu" heh:)
Rekomendowane odpowiedzi