Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Kolejny ciekawy plugin autorstwa Clovisa Gaya. F.A.S.T to skrót od Fast Animation Surface Tool czyli narzędzie które pozwala kontrolować rig poprzez interakcje z elementami modelu na które najdziemy kursorem.

Więcej informacji na stronie autora:

http://www.kinematiclab.com/#!fast/cokv

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 4,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nie dość, że ciekawe to jeszcze sensowny do animacji a do Maxa jest(cytując product managera z Au: "(...) we have few animation packects; maya, motion buider eee... softimage it's not develop but its a greate animation tool", a o maksie jakoś zapomnieli", cud jakiś :D

Napisano

Mega, chociaż nie znam się na rigowaniu totalnie, ale od strony programistycznej to jakiś totalny kozak, on to wszystko robi w czystym maxscript ?? Nigdzie nie widzę jakiegoś info szczegółowego. W każdym razie, dla mnie matematyka w 3d przekracza moje możliwości, a są jeszcze ludzie co ją tak oprogramowują , nigdy nie przestanie mnie to zadziwiać.

Napisano

Wyższy level pracy nad animacją:) Magia programowania, gostek udowadnia po raz kolejny że jedynym ograniczeniem jest nasza wyobraźnia...

Śledzę poczynania naszego mistrza od dłuższego czasu i jestem ciekawe jakie kolejne cudo wypłynie z pod jego palców:)

Systematycznie podnosi level swoich skryptów.

Napisano

Zdaje się że inspiracja pochodzi od tego, ale trzeba przyznać że wymiata ;)

[video=youtube_share;3_6fwhx9IpQ]

Napisano

Podobnie za pomocą kursora kreujemy twarze w Eve Online.Fakt że ma już kilka lat ...