Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 6,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

sama animacja nie robi na mnie zadnego wrazenia, wyglada jak z przed 10 lat

Napisano

nie moge edytowac posta, co za bzdura......

chcialem napisac ze po obejrzeniu making of'a, pelen szacun, pomimo ze animacja mega srednia to kawal dobrej roboty w 2 miesiace w pare osob zrobic cos takiego :)

Napisano

Mi się nawet podobało, modele jak i koncepty z making of'a naprawdę super. Moim zdaniem zawalili trochę postprodukcję można było z tego więcej wycisnąć.

Napisano

Włożyć tyle pracy i tak "zrąbać " oczy i to na zbliżeniach są płaskie bez soczewki , wyglądają jak zwykłe sphery pokryte teksturą .

Napisano

Pewnie sie nie znam, ale zwazywszy, ze to real-time to nie mam problemu z jej oczami.

2014-08-30-203642_art.jpg

Uwielbiam Ninja Theory, jeden z moich najbardziej ulubionych devow.

Napisano

Mnie się podobało, dla mnie takie rzeczy są nieosiągalne, no i nie dostrzegam błędów o których mówicie, i że wygląda nie jak na dzisiejsze standardy przystało, dla mnie wygląda bardzo dobrze.

Napisano

Oversampling, większe texy i polycount... Czyli strzelam że realtime na mocnym gamingowym PC za 2 lata albo na potworze z dwoma topowymi gpu teraz. Chcialoby sie miec 6 tysi do wydania na same gpu. ;) Tylko szkoda że i tak devsi beda musieli optymalizowac zwykle gry na lapki wiec jedyny plus to AA razy tysiąc i 200 fpsów w fullHD.

Napisano

Przecież to jest już od jakiegoś czasu. Masz wybór albo subskrypcja albo licencja.

Napisano

Spokojnie w real time można zrobić już dobre oczęta :) , widoczne to jest zwłaszcza przy ujęciach z pół profilu .

Animka jako całość robi pozytywne wrażenie zwłaszcza mając świadomość ile to czasu i pracy pożera .

Inna sprawa że takie detale mnie ruszają i jest to lekki "odchył" zawodowy , czasami ta przypadłość przeszkadza w oglądaniu animacji lub filmów z efektami CG ;).

Napisano

Makak, Azbesty- Nie chodzi o Maya LT tylko o wszystkie programy ADSK. Pełna majka, 3dsmax, CADy. Nie bedzie mozna juz w ogole kupic wersji pudelkowych, beda tylko subskrybcje. Na razie to domysły, szczegóły poznamu w tym miesiacu.

Napisano

****** ****, czy jest jakis moderator na sali?

EDIT: n-pigeon

Czasem jest, czasem nie ma. Jak nie ma, to pod każdym postem znajduje się przycisk raportowania, dzięki niemu otrzymujemy powiadomienia na maila. ;)

Edytowane przez n-pigeon

Napisano

Heh, dobrze ze chociaz Monio zalapal. Wciaz zapominam, ze to internety i kazdy na starcie ma cie za debila :(

Napisano
Makak, Azbesty- Nie chodzi o Maya LT tylko o wszystkie programy ADSK. Pełna majka, 3dsmax, CADy. Nie bedzie mozna juz w ogole kupic wersji pudelkowych, beda tylko subskrybcje. Na razie to domysły, szczegóły poznamu w tym miesiacu.

Przelała sie czara goryczy. Zegnaj desko, witaj flądro.