Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 7,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

sama animacja nie robi na mnie zadnego wrazenia, wyglada jak z przed 10 lat

Napisano

nie moge edytowac posta, co za bzdura......

chcialem napisac ze po obejrzeniu making of'a, pelen szacun, pomimo ze animacja mega srednia to kawal dobrej roboty w 2 miesiace w pare osob zrobic cos takiego :)

Napisano

Mi się nawet podobało, modele jak i koncepty z making of'a naprawdę super. Moim zdaniem zawalili trochę postprodukcję można było z tego więcej wycisnąć.

Napisano

Włożyć tyle pracy i tak "zrąbać " oczy i to na zbliżeniach są płaskie bez soczewki , wyglądają jak zwykłe sphery pokryte teksturą .

Napisano

Pewnie sie nie znam, ale zwazywszy, ze to real-time to nie mam problemu z jej oczami.

2014-08-30-203642_art.jpg

Uwielbiam Ninja Theory, jeden z moich najbardziej ulubionych devow.

Napisano

Mnie się podobało, dla mnie takie rzeczy są nieosiągalne, no i nie dostrzegam błędów o których mówicie, i że wygląda nie jak na dzisiejsze standardy przystało, dla mnie wygląda bardzo dobrze.

Napisano

Oversampling, większe texy i polycount... Czyli strzelam że realtime na mocnym gamingowym PC za 2 lata albo na potworze z dwoma topowymi gpu teraz. Chcialoby sie miec 6 tysi do wydania na same gpu. ;) Tylko szkoda że i tak devsi beda musieli optymalizowac zwykle gry na lapki wiec jedyny plus to AA razy tysiąc i 200 fpsów w fullHD.

Napisano

Przecież to jest już od jakiegoś czasu. Masz wybór albo subskrypcja albo licencja.

Napisano

Spokojnie w real time można zrobić już dobre oczęta :) , widoczne to jest zwłaszcza przy ujęciach z pół profilu .

Animka jako całość robi pozytywne wrażenie zwłaszcza mając świadomość ile to czasu i pracy pożera .

Inna sprawa że takie detale mnie ruszają i jest to lekki "odchył" zawodowy , czasami ta przypadłość przeszkadza w oglądaniu animacji lub filmów z efektami CG ;).

Napisano

Makak, Azbesty- Nie chodzi o Maya LT tylko o wszystkie programy ADSK. Pełna majka, 3dsmax, CADy. Nie bedzie mozna juz w ogole kupic wersji pudelkowych, beda tylko subskrybcje. Na razie to domysły, szczegóły poznamu w tym miesiacu.

Napisano

****** ****, czy jest jakis moderator na sali?

EDIT: n-pigeon

Czasem jest, czasem nie ma. Jak nie ma, to pod każdym postem znajduje się przycisk raportowania, dzięki niemu otrzymujemy powiadomienia na maila. ;)

Edytowane przez n-pigeon

Napisano

Heh, dobrze ze chociaz Monio zalapal. Wciaz zapominam, ze to internety i kazdy na starcie ma cie za debila :(

Napisano
Makak, Azbesty- Nie chodzi o Maya LT tylko o wszystkie programy ADSK. Pełna majka, 3dsmax, CADy. Nie bedzie mozna juz w ogole kupic wersji pudelkowych, beda tylko subskrybcje. Na razie to domysły, szczegóły poznamu w tym miesiacu.

Przelała sie czara goryczy. Zegnaj desko, witaj flądro.