Napisano 20 Wrzesień 201410 l Genndy Tartakovsky twórca m.in. Atomówek, ,Laboratorium Dextera czy Hotelu Transywlania uchylił rąbka tajemnicy w sprawie nowego projektu nad którym pracuje. A jest to film o przygodach znanego wszystkim marynarza o imieniu Popeye. Pełna treść: Popeye - animation test
Napisano 20 Wrzesień 201410 l Genialne!!! Mozna narzekac, ze to nie 2d i klimat nie ten, ale trzeba przyznac ze jednak idealnie to co zobaczylismy oddaje ducha starej kreskowki. Ta mimika i te plastyczne ruchy... super :)
Napisano 20 Wrzesień 201410 l Miazga! To jest nieziemsko wspaniałe, porywające, esencja akcji/animacji ;)
Napisano 20 Wrzesień 201410 l pff, oczekiwałem jakiegoś testowego walkcycle, czy jak papaj rusza ręką a nie takiego. Cudo!
Napisano 20 Wrzesień 201410 l Sony rozpierdziela stylem animacji w kazdym wydanym filmie. Tutaj po raz kolejny podnosi poprzeczke. Niesamowite.
Napisano 21 Wrzesień 201410 l Cudo, trzyma klimat. Pytanie tylko jak to się przełoży na pełnometrażowy film? Bo jak do scenariusza wstawią ckliwe kawałki ratowanie wszechświata to nawet tona szpinaku nie pomoże :)
Napisano 21 Wrzesień 201410 l Też jestem ciekaw jak to można zrobić długi film z Popeyem. Tutaj tak miodnie że masakra. Fajnie ta laska spieprza przed bandzorami :) Wszystko świetnie wygląda tylko sam Popeye trochę mało męski taki.. Zobaczcie sobie jego twarz w 2d - twardziel. Tutaj taka ciepła klucha, dzieciak (może przez to jego oko). Mam nadzieję, że dadzą mu trochę przygód i bójek widocznych na twarzy.
Napisano 23 Wrzesień 201410 l Co za luz w animacji, bardzo przyjemne dla oka. Kiedyś Pixar był dla mnie najprzyjemniejszy do oglądania, ale za długo byli na przodzie.