adek Napisano 20 Wrzesień 2014 Share Napisano 20 Wrzesień 2014 Genndy Tartakovsky twórca m.in. Atomówek, ,Laboratorium Dextera czy Hotelu Transywlania uchylił rąbka tajemnicy w sprawie nowego projektu nad którym pracuje. A jest to film o przygodach znanego wszystkim marynarza o imieniu Popeye. Pełna treść: Popeye - animation test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bear island Napisano 20 Wrzesień 2014 Share Napisano 20 Wrzesień 2014 tak powinien wyglądać kajko i kokosz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 20 Wrzesień 2014 Share Napisano 20 Wrzesień 2014 Genialne!!! Mozna narzekac, ze to nie 2d i klimat nie ten, ale trzeba przyznac ze jednak idealnie to co zobaczylismy oddaje ducha starej kreskowki. Ta mimika i te plastyczne ruchy... super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandragora Napisano 20 Wrzesień 2014 Share Napisano 20 Wrzesień 2014 mnie się podobało i nawet jest śmieszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunedge Napisano 20 Wrzesień 2014 Share Napisano 20 Wrzesień 2014 Miazga! To jest nieziemsko wspaniałe, porywające, esencja akcji/animacji ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 20 Wrzesień 2014 Share Napisano 20 Wrzesień 2014 pff, oczekiwałem jakiegoś testowego walkcycle, czy jak papaj rusza ręką a nie takiego. Cudo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varmer Napisano 20 Wrzesień 2014 Share Napisano 20 Wrzesień 2014 niesamowicie plastyczna animacja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 20 Wrzesień 2014 Share Napisano 20 Wrzesień 2014 Sony rozpierdziela stylem animacji w kazdym wydanym filmie. Tutaj po raz kolejny podnosi poprzeczke. Niesamowite. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plutko Napisano 21 Wrzesień 2014 Share Napisano 21 Wrzesień 2014 Cudo, trzyma klimat. Pytanie tylko jak to się przełoży na pełnometrażowy film? Bo jak do scenariusza wstawią ckliwe kawałki ratowanie wszechświata to nawet tona szpinaku nie pomoże :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 21 Wrzesień 2014 Share Napisano 21 Wrzesień 2014 Też jestem ciekaw jak to można zrobić długi film z Popeyem. Tutaj tak miodnie że masakra. Fajnie ta laska spieprza przed bandzorami :) Wszystko świetnie wygląda tylko sam Popeye trochę mało męski taki.. Zobaczcie sobie jego twarz w 2d - twardziel. Tutaj taka ciepła klucha, dzieciak (może przez to jego oko). Mam nadzieję, że dadzą mu trochę przygód i bójek widocznych na twarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wroniec Napisano 23 Wrzesień 2014 Share Napisano 23 Wrzesień 2014 Co za luz w animacji, bardzo przyjemne dla oka. Kiedyś Pixar był dla mnie najprzyjemniejszy do oglądania, ale za długo byli na przodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi