jahred6 Napisano 25 Wrzesień 2014 Share Napisano 25 Wrzesień 2014 Hej, wrzucam mój kolejny projekt. max, vray, mbpl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 25 Wrzesień 2014 Share Napisano 25 Wrzesień 2014 Świetne oświetlenie i kolorystyka, good job Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stormwind Napisano 25 Wrzesień 2014 Share Napisano 25 Wrzesień 2014 Przyjemny projekt. Pierwsza wizka rewelacyjna. Szkoda tylko tych niskich drzwi w holu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahred6 Napisano 25 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2014 Dzięki:) @stormwind wnętrze ma wysokość 350cm, drzwi do pokoi 220cm, wejściowe 240cm. Chyba, że chodzi Ci o design albo coś z CG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
le_chu Napisano 25 Wrzesień 2014 Share Napisano 25 Wrzesień 2014 Bardzo bardzo ładne rzeczy. Ile w przybliżeniu siedziałeś nad samymi wizkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahred6 Napisano 25 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2014 @le_chu dzięki, nad wizkami siedziałem niewiele w porównaniu do projektu. Zabawa z materiałami, światło w sumie jest tu proste. Można powiedzieć, że po części projektowałem w maxie, więc ciężko mi stwierdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VA vis Napisano 25 Wrzesień 2014 Share Napisano 25 Wrzesień 2014 świetne prace i projekt Czym świecone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahred6 Napisano 25 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2014 @VA vis dzięki. Świecone vray plane'ami za oknami i ies'ami wewnątrz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 25 Wrzesień 2014 Share Napisano 25 Wrzesień 2014 fajnie wpasowałeś oświetlenie, jest klimat ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter muller Napisano 26 Wrzesień 2014 Share Napisano 26 Wrzesień 2014 (edytowane) Bardzo ładne ! Edytowane 22 Listopad 2014 przez peter muller Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalNowak Napisano 26 Wrzesień 2014 Share Napisano 26 Wrzesień 2014 Bardzo przyjemny projekt. Świetne kolory i granie bielą! W podobnych projektach często wychodzą przepalenia albo obraz robi się płaski, tu siadło idealnie. W moim odczuciu kuchnia i hol odstają od reszty, jest dobrze ale jednak słabiej. Dobra robota. Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stormwind Napisano 26 Wrzesień 2014 Share Napisano 26 Wrzesień 2014 Nie chciałem na narzekać Ci w wątki, chodziło mi o wysokość drzwi do pomieszczeń. Wiem, że nie zawsze jest możliwość na podniesienie nadproży, jednak w moim odczuciu podkreślanie drzwi czarnym kolorem pogłębia ich nieproporcjonalność względem wysokości całości mieszkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remanent Napisano 28 Wrzesień 2014 Share Napisano 28 Wrzesień 2014 Bardzo fajny projekt! Podoba mi się że nie przepalone pomimo bieli i delikatna aberracja. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahred6 Napisano 28 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2014 @MichalNowak dzięki za miłe słowo, w kuchni mogłem użyć DOF i dopieścić czarny materiał. Ale jak dla mnie jest wystarczająco:) Najważniejszy jednak był dla mnie projekt:) @stormwind rozumiem w czym rzecz, mogłem je wyrównać do wysokości drzwi wejsciowych. Natomiast według mnie jest OK:) Szanuję Twoją uwagę:) @remanent dzięki, tutaj wszystko w post produkcji. Kwestia braku przepaleń mimo lineara to nic innego jak podchodzenie do każdego materiału "z białym" z pietyzmem. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hris Napisano 29 Wrzesień 2014 Share Napisano 29 Wrzesień 2014 Uwielbiam takie czyste wnętrza. Biel wyszła tak jak powinna - bez przepaleń i naprawdę z klimatem. W pełni zasłużony front:) Czekam na więcej takich projektów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi