Napisano 25 Wrzesień 201410 l Przyjemny projekt. Pierwsza wizka rewelacyjna. Szkoda tylko tych niskich drzwi w holu.
Napisano 25 Wrzesień 201410 l Autor Dzięki:) @stormwind wnętrze ma wysokość 350cm, drzwi do pokoi 220cm, wejściowe 240cm. Chyba, że chodzi Ci o design albo coś z CG.
Napisano 25 Wrzesień 201410 l Bardzo bardzo ładne rzeczy. Ile w przybliżeniu siedziałeś nad samymi wizkami?
Napisano 25 Wrzesień 201410 l Autor @le_chu dzięki, nad wizkami siedziałem niewiele w porównaniu do projektu. Zabawa z materiałami, światło w sumie jest tu proste. Można powiedzieć, że po części projektowałem w maxie, więc ciężko mi stwierdzić.
Napisano 25 Wrzesień 201410 l Autor @VA vis dzięki. Świecone vray plane'ami za oknami i ies'ami wewnątrz.
Napisano 26 Wrzesień 201410 l Bardzo przyjemny projekt. Świetne kolory i granie bielą! W podobnych projektach często wychodzą przepalenia albo obraz robi się płaski, tu siadło idealnie. W moim odczuciu kuchnia i hol odstają od reszty, jest dobrze ale jednak słabiej. Dobra robota. Pozdrawiam Michał
Napisano 26 Wrzesień 201410 l Nie chciałem na narzekać Ci w wątki, chodziło mi o wysokość drzwi do pomieszczeń. Wiem, że nie zawsze jest możliwość na podniesienie nadproży, jednak w moim odczuciu podkreślanie drzwi czarnym kolorem pogłębia ich nieproporcjonalność względem wysokości całości mieszkania.
Napisano 28 Wrzesień 201410 l Bardzo fajny projekt! Podoba mi się że nie przepalone pomimo bieli i delikatna aberracja. Pozdrawiam
Napisano 28 Wrzesień 201410 l Autor @MichalNowak dzięki za miłe słowo, w kuchni mogłem użyć DOF i dopieścić czarny materiał. Ale jak dla mnie jest wystarczająco:) Najważniejszy jednak był dla mnie projekt:) @stormwind rozumiem w czym rzecz, mogłem je wyrównać do wysokości drzwi wejsciowych. Natomiast według mnie jest OK:) Szanuję Twoją uwagę:) @remanent dzięki, tutaj wszystko w post produkcji. Kwestia braku przepaleń mimo lineara to nic innego jak podchodzenie do każdego materiału "z białym" z pietyzmem. Pozdro!
Napisano 29 Wrzesień 201410 l Uwielbiam takie czyste wnętrza. Biel wyszła tak jak powinna - bez przepaleń i naprawdę z klimatem. W pełni zasłużony front:) Czekam na więcej takich projektów!