ArturSzymczak Napisano 27 Wrzesień 2014 Share Napisano 27 Wrzesień 2014 Czesc, cos tam ostatnio sobie wydziubalem na najswiezsza paczke Goverdose ( www.goverdose.com ) Scena budowana i renderowana w najbardziej stabilnym systemie :) XSI + Arnold + Nuke Ciezko sie robilo ten kawalek, z powodu wieszkej ilosci smiechu niz samej pracy. :) Mam nadzieje ze poprawi Wam humor, tak jak poprawia mi :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
safian Napisano 27 Wrzesień 2014 Share Napisano 27 Wrzesień 2014 Bardzo pozytywne :). Nie ukrywam, że przyprawiło mnie o uśmiech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 27 Wrzesień 2014 Share Napisano 27 Wrzesień 2014 Nie ogladam Star Warsow, ale i tak mnie rozsmieszylo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 27 Wrzesień 2014 Share Napisano 27 Wrzesień 2014 Hej Marcin, Fajnie to pociagnales do konca, dobry detal z dodadniem wiekszej ilosci obiektow ktore udalo sie zgrabnie poustawiac. Ps. W odbiciach jest jakas hdrka, right? Ze to tak fajnie wyszlo zeby ten..? Pozdro, P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturSzymczak Napisano 27 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2014 Siemasz Tomek :D Tak Hdri ( z include objects / lightlinked na aucie ) + 2 Quady + 1 spot + AiSky do odbic na calej reszcie. :) postaram sie w wolnym czasie zrobic jakis breakdown szybki jak macie ochote. :) W aucie odbija sie jeszcze lozeczko dla dziecka ( takie wiesz... male wiezienie dla 2 latka ) i stad niektore paseczki w odbiciach. Samo lozeczko jest poza kadrem ,ale robi robote :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 28 Wrzesień 2014 Share Napisano 28 Wrzesień 2014 Bardzo to przyjemne. Bardzo chętnie bym zobaczył jakiegoś WIPa z tego. Jedyna krytyka to troszkę sztywnie wyglądający szturmowcy w tej samej pozie. Chociaż może taka była idea żeby trzymać tą samą pozę. Ja bym jednak minimalnie to poruszył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 28 Wrzesień 2014 Share Napisano 28 Wrzesień 2014 swietne, ja mam tylko jedna uwage, szkoda ze jabba jest tak bardzo zblurowany, mogl by byc blizej kamery albo mniej blura mogl by miec, tak to super, usmialem sie po pachy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 28 Wrzesień 2014 Share Napisano 28 Wrzesień 2014 Genialna praca. Ale również wydaje mi się, że samo ujęcie mogłoby bliżej pokazywać postacie. Trzeba oglądać w dużej rozdzielczości, aby zobaczyć pewne detale. Ale jedna z lepszych prac które tutaj ostatnio widziałem. Sent from my mobile phone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dSoul Napisano 28 Wrzesień 2014 Share Napisano 28 Wrzesień 2014 Zasluzony front. Super render i dobra porcja humoru. Plus za Lotso ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturSzymczak Napisano 28 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2014 (edytowane) Bardzo to przyjemne. Bardzo chętnie bym zobaczył jakiegoś WIPa z tego. Jedyna krytyka to troszkę sztywnie wyglądający szturmowcy w tej samej pozie. Chociaż może taka była idea żeby trzymać tą samą pozę. Ja bym jednak minimalnie to poruszył. Wipek bedzie, tylko musze ugrac troche czasu na dniach :) Specjalnie sa sztywni , bo chialem zeby wygladali jak takie zabawki co im tylko rece mozna wyginac w bardzo prosty i ograniczony sposob ( stad tez " doczepiane " bronie ). Ale masz racje. pozy moglbym troche zroznicowac. - - - Połączono posty - - - swietne, ja mam tylko jedna uwage, szkoda ze jabba jest tak bardzo zblurowany, mogl by byc blizej kamery albo mniej blura mogl by miec, tak to super, usmialem sie po pachy xD Jabba wpadl jako ostatni :) i raczej chcialem , zeby to bylo cos na zasadzie ... "O tam jest Jabba jeszcze" :D - - - Połączono posty - - - Ogromne dzieki za froncika Panowie :) I za komenty :) Edytowane 28 Wrzesień 2014 przez ArturSzymczak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nathanielxd Napisano 28 Wrzesień 2014 Share Napisano 28 Wrzesień 2014 Bardzo to pozytywne! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artzgodka Napisano 28 Wrzesień 2014 Share Napisano 28 Wrzesień 2014 Super smacznie to wygląda !!! Ile czasu to się renderowało w Arnold i na jakim sprzęcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturSzymczak Napisano 28 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2014 Super smacznie to wygląda !!! Ile czasu to się renderowało w Arnold i na jakim sprzęcie? i7-2600K / 16gb RAM w rozdz. 3000X1200... okolo 1hr : 15 min bez DOFa w Arnim. Z Calkiem srogimi nastawami. Z DOFem w Arnoldzie 2X dluzej a efekt byl identyczny, wiec koniec koncow DOF polecial w Nuku. Z racji wiekszej kontroli po renderze. Nie przejmowalem sie czasami renderow zbytnio , gdyz na ta pracke mialem sporo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gumen Napisano 29 Wrzesień 2014 Share Napisano 29 Wrzesień 2014 ha ha super praca! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azbesty Napisano 29 Wrzesień 2014 Share Napisano 29 Wrzesień 2014 o to ciekawe że z dofem tyle czasu więcej potrzeba na renderingw arnoldzie. tego się nie spodziewałem. W sumie w cycles/octane czasy są bardzo zbliżone. Dobra ciekawostka dzięki. Scenka mega! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek Napisano 30 Wrzesień 2014 Share Napisano 30 Wrzesień 2014 Gratki stary bardzo bardzo fajne. Ponekam cie kiedys o hiresa do wydruku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezils Napisano 30 Wrzesień 2014 Share Napisano 30 Wrzesień 2014 CO ten człowiek wyprawia... :D Świetna pracka i również się uśmiałem :) Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturSzymczak Napisano 1 Październik 2014 Autor Share Napisano 1 Październik 2014 Gratki stary bardzo bardzo fajne. Ponekam cie kiedys o hiresa do wydruku ;) Staaaszeeeeek :) Dzieki bardzo :) Jak najbardziej!! ... Highresa tez mam ;) Pozdrowienia dla Ciebie, rodzinki i Daniela... :) dawaj znac to podrzuce ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rice Napisano 3 Październik 2014 Share Napisano 3 Październik 2014 Praca nie trzyma poziomu pozostałych wrzut z tej waszej paczki "goverdose", jest po prostu dużo lepsza i podoba się. rice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilay Napisano 4 Październik 2014 Share Napisano 4 Październik 2014 Grubo Panie kolego, bardzo ładnie Panu to wyszło. A nie myślałeś żeby zamienić ten wózek na Peroduę? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi