keid Napisano 30 Wrzesień 2014 Share Napisano 30 Wrzesień 2014 Hej, Druga ilustracja do nowej paczki Goverdose #07 Villains/Heroes. Softy: Zbrush, Max, Ps Więcej detalu na behance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azbesty Napisano 30 Wrzesień 2014 Share Napisano 30 Wrzesień 2014 osttnio dużo aktywniejsi się staliście :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 1 Październik 2014 Share Napisano 1 Październik 2014 Gratuluje combo rekomendacji :) Ależ te prace z tego Goverdose są świetne. Wrzucajcie wrzucajcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 2 Październik 2014 Share Napisano 2 Październik 2014 Rewelacja! Strasznie mi się podoba ta pracka. Gratuluje :) Tylko szkoda, że ma stopy ucęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rice Napisano 3 Październik 2014 Share Napisano 3 Październik 2014 taka sama historia jak w przypadku skorpiona, anatomiczny koszmarek. Żeby nie gruba warstwa tapety w postaci photoshopa to w ogóle tragedia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 3 Październik 2014 Share Napisano 3 Październik 2014 taka sama historia jak w przypadku skorpiona, anatomiczny koszmarek. Żeby nie gruba warstwa tapety w postaci photoshopa to w ogóle tragedia. to jest jakiś sarkazm czy zwykły ból dupki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 3 Październik 2014 Share Napisano 3 Październik 2014 Rice serio? Widziałem też komentarz pod Scorpionem. Cała paczka Goverdose jest świetna. Sam zachecalem jak ktoś tu był żeby pokazywali prace. Rice z całej paczki pojawiły się u nas tylko 3-4 prace. Żałuje, że nie więcej. Sent from my mobile phone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rice Napisano 3 Październik 2014 Share Napisano 3 Październik 2014 Dlaczego od razu ból dupy, wchodze na główną maxa patrze na polecane i otwieram "scorpiona", jakis taki niewyraźny, tekstury bida, model bida wchodze w ten link z behance zobaczyć bo może ślepy jestem a tam też bida i się zastanawiam kogo ten pociotek. Fajnie że się rozwija, fajnie że sie produkuje ale czy to jest warte rekomendacji? Przepadają świetne prace http://max3d.pl/forum/threads/92090-Teczka-Veezen/page3 http://max3d.pl/forum/threads/95945-Hunter-NavenTale-Character http://max3d.pl/forum/threads/95873-Teczka-3d-Lestat-Game-Art A i Adek, ja nie oceniam tej "paczki" bo są tak fajne rzeczy tylko te te dwie z fronta Temporal, powiedz ze ten sculpt nie jest koszmarny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Olak Napisano 3 Październik 2014 Share Napisano 3 Październik 2014 Dlaczego od razu ból dupy, wchodze na główną maxa patrze na polecane i otwieram "scorpiona", jakis taki niewyraźny, tekstury bida, model bida wchodze w ten link z behance zobaczyć bo może ślepy jestem a tam też bida i się zastanawiam kogo ten pociotek. Fajnie że się rozwija, fajnie że sie produkuje ale czy to jest warte rekomendacji? Przepadają świetne prace http://max3d.pl/forum/threads/92090-Teczka-Veezen/page3 http://max3d.pl/forum/threads/95945-Hunter-NavenTale-Character http://max3d.pl/forum/threads/95873-Teczka-3d-Lestat-Game-Art A i Adek, ja nie oceniam tej "paczki" bo są tak fajne rzeczy tylko te te dwie z fronta Temporal, powiedz ze ten sculpt nie jest koszmarny ;) ...proponuje wymodelować cebule w blenderze, wyrenderować i zapodać sobie jako avatar:) Masz problem z tym to napisz do Bravo a nie wylewasz swe gorzkie żale obrażając innych swoją konstruktywną "krytyką":) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keid Napisano 3 Październik 2014 Autor Share Napisano 3 Październik 2014 (edytowane) Rice, Na pewno nie usiadłem w kącie i się nie rozpłakałem. Bo być może twoja wypowiedź coś takiego miała na celu. Wręcz przeciwnie - stawiam sobie wyżej poprzeczkę przez takie wypowiedzi. Być może masz nawet rację, sam nie jestem w stanie obiektywnie podejść już do tej pracy. Jednak fajnie by było napisać coś więcej niż "tragedia". Jest to moja druga postać humanoidalna i mam nadzieje że tworzyłeś dużo lepiej na takim samym etapie. Edytowane 3 Październik 2014 przez keid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 3 Październik 2014 Share Napisano 3 Październik 2014 Chyba dwa wątki się wymieszaly :) Sent from my mobile phone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seblen11 Napisano 3 Październik 2014 Share Napisano 3 Październik 2014 Praca w odbiorze całkiem fajna :) ...co prawda jest kilka rzeczy które osobiście bym zmienił. Życzę powodzenia w dalszym rozwoju i czekam na kolejne prace:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinW Napisano 3 Październik 2014 Share Napisano 3 Październik 2014 prace, które lądują na front zawsze będą poddane większej krytyce, więc nie dziwię się temu, co pisze Rice. widząc tą (i skorpiona) gdzieś w galerii, pomyślałbym "pracka nawet ok", ale skoro ląduje na froncie... serio - jest za słaba. nie umniejszając autorom - każdy się uczy i na różnych etapach różny poziom reprezentuje. zwyczajnie nie rozumiem dlaczego te prace są tak rekomendowane. są ok, ale prace z frontów przeważnie są bezbłędne, a tutaj... jeszcze nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 4 Październik 2014 Share Napisano 4 Październik 2014 Może to i dobrze, że taka dyskusja powstała. DObre przypomnienie, nie jestem w stanie wszystkiego wyłapać, ale klikanie przy pracach "Do rekomendacji" na pewno pomaga odnaleźć takie prace :) Tutaj nie wiem, no nie widzę tego słabego sculpta, całościowo moim zdaniem praca trzyma się kupy. Zabrałem głos bo padło oskarżenie, że promujemy całą serię Goverdose. A pojawiły się u nas może 4 prace? W każdym bądź razie chciałbym ich więcej zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 4 Październik 2014 Share Napisano 4 Październik 2014 po kolejnym poscie rice'a zalapalem o co ten caly placz. Kogos boli, ze na fronty nie trafiaja prace game artowe. Nie chodzi wcale o poziom frontowych prac, a o to ze taki rice robi game art i chce by jego prace tu ladowaly, stad wlasnie te przykladowe watki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 4 Październik 2014 Share Napisano 4 Październik 2014 Nie rozumiem o co te spinanie pośladków. Moim zdaniem praca jest zajebista i nawet jak sculpt komuś nie pasuje to liczy się efekt końcowy, a efektem końcowym jest stilka. Pustać kojarzy mi się z tą panią Cycki kradną kadr xD.... Z drugiej strony ostatnia postać z GameArt pana Levus'a ma już 14rekomendacji i jest zajebista.: http://max3d.pl/forum/threads/95945-Hunter-NavenTale-Character Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi