Napisano 17 Październik 201410 l W internecie udostępniono testowe fragmenty e-podręcznika dla najmłodszych uczniów. Podręcznik ten to nie tylko interaktywna strona internetowa, ale i zbiór filmów i animacji za które odpowiedzialne jest studio Platige Image. Pełna treść: Prezentacja koncepcji e-podręcznika - film animowany Platige Image
Napisano 17 Październik 201410 l Podoba mi się dizajn tych charakterków (brązowy, zielony, różowy). Inny od tego się widzi przeważnie i jakiś taki fajnie "polskawy". Przypominają mi się właśnie te wszystkie książeczki z przedszkola.. EDIT: Teraz dopiero wyhaczyłem ten fajny smaczek, że Eron pijąc wodę podlewa roślinkę, którą ma w sobie. Super mega fajny pomysł! Kurde no, pod wrażeniem jestem :) Aha, no i bardzo fajne audio. Edytowane 17 Październik 201410 l przez STRZYG
Napisano 17 Październik 201410 l bardzo miłe dla oka, animacja, kolory - dzieciom pewnie sie podoba - i dobrze, nie straszmy ich za młodu jak nas straszono Colargolem - zdołowanym misiem ktory został porwany do cyrku i o ktorym rodzice zapomnieli ;) p.s. REŻYSERIA ANIMACJI Dominik Wawrzyniak - to ten słynny Warzywniak - pół człowiek-pół legenda ?? ;) pozddro! Edytowane 18 Październik 201410 l przez jaras
Napisano 21 Październik 201410 l Miło, że się podoba. Jest to tylko fragment jeszcze trwającego projektu, prócz tego przygotowujemy setki ilustracji do podręcznika i kilka mniej skomplikowanych animacji. Podoba mi się dizajn tych charakterków (brązowy, zielony, różowy). Inny od tego się widzi przeważnie i jakiś taki fajnie "polskawy". Przypominają mi się właśnie te wszystkie książeczki z przedszkola.. To zasługa Jakuba Jabłońskiego, jest autorem koncepcji postaci. REŻYSERIA ANIMACJI Dominik Wawrzyniak - to ten słynny Warzywniak - pół człowiek-pół legenda ?? ;) pozddro! Tak, to ten Warzywniak ;)
Napisano 24 Październik 201410 l Bardzo podoba mi się, że w końcu pieniądze na projekt rządowy trafiły w odpowiednie ręce. Dzięki czemu nie szczypią mnie w oczy słabo zaprojektowane i sztywno zanimiowane postacie a przekaz nie przyprawia mnie o ścisk żołądka wywołany żenującym scenariuszem. Dzięki, za waszą prace :)