futura Napisano 24 Wrzesień 2004 Napisano 24 Wrzesień 2004 po pierwsze tytuł jest żeby wogóle cokolwiek było ale najchętniej nienazywałbym tego obrazka :) po drugie hello po długiej nieobecności na forum:) po trzecie jak zwykle proszę o dużo komentarzy :) po czwarte scenka zrobiona tak trochę żeby zabić nudę, nic poważnego ale proszę o duużo komentarzy i ocen :) to narka narazie :)
Salvator Napisano 24 Wrzesień 2004 Napisano 24 Wrzesień 2004 mnie się podoba, ale rendering troszkę nieczytelny - "roboty" zlewają się z tłem. W sumie to widzę tylko dwa modele, tyle że sklonowane ;]
mCh Napisano 24 Wrzesień 2004 Napisano 24 Wrzesień 2004 marudzisz salvator. według mnie jak na prostą scenkę jest super. schludne, czyste, estetyczne i zgrabne. zdecydowanie przykład na to, jak takie rzeczy należy robić.
Im@ginner Napisano 24 Wrzesień 2004 Napisano 24 Wrzesień 2004 Mnie się naprawdę podoba, po dopracowaniu byłby to fajny temat na tapetkę :) przydałoby się bardziej kontrastowe tło... :)
flesz_gordon Napisano 24 Wrzesień 2004 Napisano 24 Wrzesień 2004 hm, moze ciut przejarane mile w odbiorze
sir_Bols Napisano 24 Wrzesień 2004 Napisano 24 Wrzesień 2004 hmm ciut? jak dla mnie to zdecydowanie przejarane...
Damian Napisano 24 Wrzesień 2004 Napisano 24 Wrzesień 2004 mi sie podoba, pomysł sympatyczny i wykonanie tez, tylko to ostre przejaranie niszczy efekt... :(
pabulo Napisano 25 Wrzesień 2004 Napisano 25 Wrzesień 2004 przepalone i jeszcze wyrenderowane z brudami roboty miejscami kompletnie znikaja w tle poza tym jakoś srednio podoba mi się sposób rozwiazania malych robotów wygladają jak zeskalowane te same modele co dużych
Vorek Napisano 25 Wrzesień 2004 Napisano 25 Wrzesień 2004 render nieciekawy i ten robot z prawej strony jest ucięty trochę ale ogólnie bardzo miłe :)
GrafMax Napisano 30 Wrzesień 2004 Napisano 30 Wrzesień 2004 na początku myśle 'kaszana' , a po chwili coś zauważylem i postanowilem napisać :-] Zupełnie nie zgodzę się z tym, że tło powinno być bardziej skontrastowane, bo roboty są nieczytelne. Uważam, że wręcz przeciwnie, powinienes pójść w dokładnie odwrotnym kierunku. Ta praca ma szanse pójść w dobrą abstrakcję i o to chodzi! Wszyscy chcą tylko 'czytelnych' ladnych renderów i wszystko musi być wiadome i oczywiste - nuda 3d. Beznadzieja. A tu juz sie zaczyna plastyczne myslenie, wiec zachęcam do kontynuacji, bo jest tu jeszzcze torchę do zrobienia ;) powodzenia
Kulki Napisano 3 Październik 2004 Napisano 3 Październik 2004 hm, moze ciut przejarane mile w odbiorze przejarane jak byk az oczy meczy ale pozatym spoko pozdr
Mateusz Napisano 3 Październik 2004 Napisano 3 Październik 2004 Super... nawet "zjaranie" mi niewadzi...
darkelf Napisano 3 Październik 2004 Napisano 3 Październik 2004 spalone, zreszta jak wczesniej wspomniano. to mi wadzi glownie. reszta dobra.
kora Napisano 5 Październik 2004 Napisano 5 Październik 2004 ...jak wczesniej. generalnie swietnie, prosto, slchludnie:)
javor Napisano 5 Październik 2004 Napisano 5 Październik 2004 taaaaa całkiem fajne tylko ten "podglądowy" sampling cieni denerwuje moje oko :/ i te odbicie na stojącej niebieskiej doniczce jest za mocne - jeżeli wogóle powinno tam być
futura Napisano 5 Październik 2004 Autor Napisano 5 Październik 2004 ja tam to uwielbiam jak pracka mnie bije i męczy mi oczy :) to jest to ! :) aha, i lubię jak praca jest przepalona (serio, mnie się to podoba) nie piszę tak bo wy mnie to o to prawie we wszystkich komentaż(?:)ach oskarżacie, ale po prostu to prawda :) MORE...
spoon Napisano 6 Październik 2004 Napisano 6 Październik 2004 zgadzam się jak najbardziej. wcale mi tu to przejaranie nie przeszkadza, a i ten brudny render też ciekawie wyszedł. dla mnie na prawde spoko. ma swój klimat :)
haliq Napisano 12 Październik 2004 Napisano 12 Październik 2004 Mnie się tam najbardziej kwiatki podobają... Ale tak na serio, to wspaniała praca. Mi się ta cała scena kojarzy ze szpitalem - wszystko takie sterylne. A może byś tak spróbował na to blura sieknąć - ale takiego mocnego, dla efektu? To jest ofkoz moja opinia i nie musisz się z nią zgadzać.
Rekomendowane odpowiedzi