makak Napisano 8 Listopad 2014 Share Napisano 8 Listopad 2014 Blizzard zapowiedział nowy tytuł - Overwatch i przy okazji udostępnił filmowy zwiastun gry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 8 Listopad 2014 Share Napisano 8 Listopad 2014 o wreszcie im tez sie przejadła epickosc. Swietnie zbudowana fabula w kilka minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 8 Listopad 2014 Share Napisano 8 Listopad 2014 Cinematic mnie nie powalił ale sama gra się zapowiada świetnie. Coś jak mix Doty z Team Fortress. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papa Pio Napisano 9 Listopad 2014 Share Napisano 9 Listopad 2014 Świetne... mógłbym obejrzeć pełen metraż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azbesty Napisano 9 Listopad 2014 Share Napisano 9 Listopad 2014 Ja osobiście miałem mieszane uczucia, napoczątku było takie boże co za gniot, potem było już lepiej, pod koniec było, no spoko, ale bez jakiegoś woah wow i tak dalej. Może nie wiem generalnie no niechwytają mnie takie tematy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilay Napisano 10 Listopad 2014 Share Napisano 10 Listopad 2014 Sam gameplay to dla mnie Quake Arena albo UT ;) Zas sama animacja i historia bardzo mi przypadly do gustu. Podobnie jak Papa Pio z chcecia bym zobaczyl pelen metraz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 10 Listopad 2014 Share Napisano 10 Listopad 2014 E, sam gameplay to Team Fortress 2. Na pewno Blizz zrobi to jak trzeba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 10 Listopad 2014 Share Napisano 10 Listopad 2014 Ja bym powiedział że TF2 + ze sporą domieszką DOTA. Ta ilość postaci i dynamika gameplayu to dużo więcej niż TF2. Ale krasnal zerznięty na maxa, od wyglądu działka po animacje jego budownia. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rice Napisano 10 Listopad 2014 Share Napisano 10 Listopad 2014 To że spora domieszka doty to nie dziwne bo ten projekt jest tak długi że część ludzi którzy pracowali przy overwatchu pracuje w riocie i na odwrót. Mi się nie podoboba, na wc4 czekam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabaru Napisano 10 Listopad 2014 Share Napisano 10 Listopad 2014 Już któryś raz widzę film zapowiadający grę i żałuje że nie ma z tego pełnometrażowego filmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 11 Listopad 2014 Share Napisano 11 Listopad 2014 Koles grajacy w Heartstone na tablecie mnie rozbawil :D Dziwi mnie nieco ze Blizzard chwyta sie za strzelanke ale co tam. Zobaczymy co z tego bedzie. Filmik kapitalny, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi