Napisano 8 Listopad 201410 l Blizzard zapowiedział nowy tytuł - Overwatch i przy okazji udostępnił filmowy zwiastun gry:
Napisano 8 Listopad 201410 l o wreszcie im tez sie przejadła epickosc. Swietnie zbudowana fabula w kilka minut.
Napisano 8 Listopad 201410 l Cinematic mnie nie powalił ale sama gra się zapowiada świetnie. Coś jak mix Doty z Team Fortress.
Napisano 9 Listopad 201410 l Ja osobiście miałem mieszane uczucia, napoczątku było takie boże co za gniot, potem było już lepiej, pod koniec było, no spoko, ale bez jakiegoś woah wow i tak dalej. Może nie wiem generalnie no niechwytają mnie takie tematy.
Napisano 10 Listopad 201410 l Sam gameplay to dla mnie Quake Arena albo UT ;) Zas sama animacja i historia bardzo mi przypadly do gustu. Podobnie jak Papa Pio z chcecia bym zobaczyl pelen metraz :)
Napisano 10 Listopad 201410 l E, sam gameplay to Team Fortress 2. Na pewno Blizz zrobi to jak trzeba:)
Napisano 10 Listopad 201410 l Ja bym powiedział że TF2 + ze sporą domieszką DOTA. Ta ilość postaci i dynamika gameplayu to dużo więcej niż TF2. Ale krasnal zerznięty na maxa, od wyglądu działka po animacje jego budownia. ;)
Napisano 10 Listopad 201410 l To że spora domieszka doty to nie dziwne bo ten projekt jest tak długi że część ludzi którzy pracowali przy overwatchu pracuje w riocie i na odwrót. Mi się nie podoboba, na wc4 czekam ;)
Napisano 10 Listopad 201410 l Już któryś raz widzę film zapowiadający grę i żałuje że nie ma z tego pełnometrażowego filmu.
Napisano 11 Listopad 201410 l Koles grajacy w Heartstone na tablecie mnie rozbawil :D Dziwi mnie nieco ze Blizzard chwyta sie za strzelanke ale co tam. Zobaczymy co z tego bedzie. Filmik kapitalny,