Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Blizzard zapowiedział nowy tytuł - Overwatch i przy okazji udostępnił filmowy zwiastun gry:

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 5,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

o wreszcie im tez sie przejadła epickosc. Swietnie zbudowana fabula w kilka minut.

Napisano

Cinematic mnie nie powalił ale sama gra się zapowiada świetnie. Coś jak mix Doty z Team Fortress.

Napisano

Ja osobiście miałem mieszane uczucia, napoczątku było takie boże co za gniot, potem było już lepiej, pod koniec było, no spoko, ale bez jakiegoś woah wow i tak dalej. Może nie wiem generalnie no niechwytają mnie takie tematy.

Napisano

Sam gameplay to dla mnie Quake Arena albo UT ;) Zas sama animacja i historia bardzo mi przypadly do gustu. Podobnie jak Papa Pio z chcecia bym zobaczyl pelen metraz :)

Napisano

Ja bym powiedział że TF2 + ze sporą domieszką DOTA. Ta ilość postaci i dynamika gameplayu to dużo więcej niż TF2. Ale krasnal zerznięty na maxa, od wyglądu działka po animacje jego budownia. ;)

Napisano

To że spora domieszka doty to nie dziwne bo ten projekt jest tak długi że część ludzi którzy pracowali przy overwatchu pracuje w riocie i na odwrót. Mi się nie podoboba, na wc4 czekam ;)

Napisano

Już któryś raz widzę film zapowiadający grę i żałuje że nie ma z tego pełnometrażowego filmu.

Napisano

Koles grajacy w Heartstone na tablecie mnie rozbawil :D Dziwi mnie nieco ze Blizzard chwyta sie za strzelanke ale co tam. Zobaczymy co z tego bedzie. Filmik kapitalny,