Skocz do zawartości

Teczka 3D : Samochody

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,1k
  • Wyświetleń 162,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ok pora na oficjalnie rendery. Wspolnie z kolegą Marcinem dokonczyliśmy Bmke . Model moj a rendery,oswietlenie i materiały Marcina .     

• Zainwestuj w postpro a efekt będzie lepszy 🙂 Tu taka 5 min edycja - z renderpassami dałbyś to o niebo lepiej zaprezentować. Ale ja tylko chce ci wskazać drogę i że jest też taka możliwość 🙂   

• Hej wrzucam zdjecie siatek passata 

Posted Images

Napisano
  • Autor
16 godzin temu, Sebazx6r napisał(a):

Siła uporu :) w tworzeniu

hah no tak, 11 lat ten wątek juz ma a ja ciagle tutaj walcze :D

Kolejne screeny:

66.png67.png

Napisano
  • Autor

Walczę nad tylnymi reflektorami. One ogólnie w Mustangu są charakterystyczne i wydają się proste do zrobienia ale tak nie jest 😅 3 podejście , jeszcze muszę zrobić głębsza obudowę i klosz potem

file_00000000292471f49232f5ab2fd14509.png

Napisano
  • Autor

chyba wyszlo nie najgorzej :D ( pewnie jeszcze nad tym potem posiedze)ford5.png

Napisano

tam sa 3 plaszczyzny przetloczone jest pod spodem tylko. czaj wlew widac po nim mocno

image.png

image.png

Przetloczenie patrzac na wlew wciaz jest zle o gory jest jedna plaszczyszna potem podciecie

Napisano
  • Autor

Seba dzieki za kontrole :D co do wlewu zrobilem sobie na probe na kopii blotnika wyciecie wlewu paliwa i moim zdaniem nie jest zle:

86.png

Mozna to jeszcze jakos poprawic , ale musze zlapac odpowieni, i dobry flow

Napisano

Myślę, że Sebastianowi chodzi o to, że czerwona krawędź powinna być elementem zielonej płaszczyzny, czy tam z nią zlicowana, a nie wystającym dodatkowo jak u Ciebie kolejnym, a jedyną wklęsłością powinna być żółta linia.

mustang.jpg

Napisano
  • Autor
9 godzin temu, blood_brother napisał(a):

Myślę, że Sebastianowi chodzi o to, że czerwona krawędź powinna być elementem zielonej płaszczyzny, czy tam z nią zlicowana, a nie wystającym dodatkowo jak u Ciebie kolejnym, a jedyną wklęsłością powinna być żółta linia.

mustang.jpg

ooo wlasnie tutaj doszlismy chyba do sedna sprawy! Faktycznie było troche za malo zlicowana z powierzchnia, ale udalo sie wyrownac gorna czesc siatki:

91.png92.png

P.S. Dorobilem dyfuzor i wydechy

93.png

Napisano

Wczoraj. mnie taki minal jak w Wawie bylem ale noe udalo mi sid obejrzec. Jeszcze by sprobowal te pinchowanie jakos rozprowdzic.ale tak o to chodzilo.