J|L Napisano 9 Luty 2015 Share Napisano 9 Luty 2015 nie wiem czy to juz było czy nie ale... ruszyła beta programu Affinity na mac "alternatywa do PS'a" program można ściągnąć z tąd po wcześniejszej rejestracji https://affinity.serif.com/en-gb/photo/ pozdrawiam J|L 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imperator Napisano 10 Luty 2015 Share Napisano 10 Luty 2015 Adobe mogłoby się uczyć od nich jak powinien wyglądać user experience,( a nie kupować odlewnię :) ) przynajmniej sądząc po filmikach, maca nie mam i nie paluję ale jakby ten soft był pod winde to pewnie bym kupił 50 ojro za designer to właściwie za darmo :) photo też na filmikach fajnie się prezentuje, może adobe się ruszy i coś zrobi fajnego i przestanie tak patrzeć z góry na userów z tej swojej chmury :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kroopson Napisano 10 Luty 2015 Share Napisano 10 Luty 2015 eh... gdyby to też na linuxa chcieli zrobić :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 10 Luty 2015 Share Napisano 10 Luty 2015 naprawde robi wrazenie bardzo dojrzałego produktu. Trzymam kciuki, by im się nie udało, bo Adobe zareaguje ciekawszą ofertą i ludzie beda woleli zostać z Adobe. Bo jak im się uda to pewnie ich wykupią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 10 Luty 2015 Share Napisano 10 Luty 2015 Bardzo zachęcająco się prezentuje. Z niecierpliwością czekam na wersję łindołsową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nathanielxd Napisano 10 Luty 2015 Share Napisano 10 Luty 2015 A to wersja windowsowa ma być? Bo gdzieś czytałem, że nie planują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4mk Napisano 10 Luty 2015 Share Napisano 10 Luty 2015 "Wyczytałem również, że wersja na Windowsa jest w planach, ale firma celowo nie chce podawać jeszcze żadnych dat." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 10 Luty 2015 Share Napisano 10 Luty 2015 Pobawiłem sie trochę no i muszę przyznać, że to chyba pierwsza alternatywa, która w moim przypadku może zastąpić PS w 100% (web/mobile). Świetne rozwiązania i najlepsze, że nie czuje się, że to miała być tylko kopia PS. Jeśli cena będzie taka jak Designera to nawet się nie będę zastanawiał. Co do Windowsa. Czytałem sporo informacji, wywiadów. Firma nie chce mówić, ale nie zaprzecza. Walczą z czymś, ale nie chcą na razie mówić kiedy, gdzie, co i jak. Na razie chcą dograć wersje na Maca w 100% i chyba w zależności od sukcesu tych wersji wersja na Windowsa będzie rozwijana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszm Napisano 11 Luty 2015 Share Napisano 11 Luty 2015 Jak widać konkurencja nie śpi :-) i dobrze że coś się dzieje w tym temacie. Oba programy prezentują się bardzo obiecująco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi