SiD Napisano 29 Wrzesień 2004 Napisano 29 Wrzesień 2004 Po ostatnich mojich nieudanych pracach ukazanych w galerii .... nie zalamuje sie i podejmuje walke w ciagu dalszym ... zaczolem postac humanoida ... obcego ... jest ale nie wiem co dalej z nim zrobic .... macie jakies pomysły :D
Falcrum Napisano 29 Wrzesień 2004 Napisano 29 Wrzesień 2004 Jakiś taki jakby posklejany z różnych części :P Gębę ma fajną ;) Co zrobić? Scenę... ;D Pozdrawiam
Phantom Napisano 29 Wrzesień 2004 Napisano 29 Wrzesień 2004 walcz z maxem SiD walcz :D wieksze oczka by mu sie przydaly :P takie obledniejsze :D pozdrawiam...
KLICEK Napisano 29 Wrzesień 2004 Napisano 29 Wrzesień 2004 Mordka super o reszczcie niestety nie mozna tego powiedziec. Musisz troche bardziej popracowac nad cialem bo cos czuje jak by zrobione ono bylo na odpiernicz przez co zmarnowales efekt ;|
SiD Napisano 30 Wrzesień 2004 Autor Napisano 30 Wrzesień 2004 Cialo nie jest na odpiernicz ... chcialem z tego z zrobic animacje ... i mialem pomyslów kilka .... oto siatka ... A was chcialem sie zapytac o pomysl co do sceny .... moze cos ciekawego mi podpowicie ??
SiD Napisano 30 Wrzesień 2004 Autor Napisano 30 Wrzesień 2004 A tu jeszcze glowe daje z siatka i zmienilem jedno oko ... Sypajcie mi tu pomyslami bo zaczynam dorabiac kosci
t0m3k Napisano 30 Wrzesień 2004 Napisano 30 Wrzesień 2004 jesli pokazana siatka glowy jest przed meshsmooth (a tak wyglada) to jest tam za gesto i troche nielad w tej siatce widac, ale podejrzewam ze to pierwszy "leb" wiec mam nadzieje ze przy nastepnym bedzie lepiej ;)
Vorek Napisano 30 Wrzesień 2004 Napisano 30 Wrzesień 2004 z biska główka nie wygląda już tak fajnie, ciałko zbyt kwadratowe miejscami, przy tej siatce mże być problem z animacją, fajny shader :) trzymam kciuki za dalszą pracę i pozdrawiam :)
SiD Napisano 30 Wrzesień 2004 Autor Napisano 30 Wrzesień 2004 Vorek ... dzienki :D ... co to shader ?? Pozatym staram sie jak cos osiagne wiecej z nim to wam pokaze.... Pozatym mogli byscie sprecyzowac dokladnie co najlepiej zmienic jest w nim ?? co dodac a co ujac ... dzienkas :D
MF Napisano 1 Październik 2004 Napisano 1 Październik 2004 Shader - material, jak kto woli ;)... Model fajny :)...
SiD Napisano 2 Październik 2004 Autor Napisano 2 Październik 2004 malefatal dzienki stary heheh ... teraz mam lekki pomyl na scene tych obcych bedzie wiecej .... i bedzie to scena w której ............ no wlasnie jak wma powiem to nie bedzie nie spodzianki heheh :D ....
gonre Napisano 24 Listopad 2004 Napisano 24 Listopad 2004 Czekamy, czekamy ... ... na sygnał z centrali, centrala nas ocali !
Ufol Napisano 25 Listopad 2004 Napisano 25 Listopad 2004 fajny ufolek ale oczy mi sie wcześniejsze podobały z tym okrągłym wyglondał jak krewny ET i popracuj troche nad nogami bo troche za obłe som jakby mięśni nie miał i dłonie pogrób chyba że macoś z roślinu i to są liśćie :P spróbuj pogrubić szyje za chuda jest na tą głowe, zazwyczaj szyja jest szerokości szczęki ogólnie to fajnie sie zapowiada, ciekaw jestem jak ci to wyjdzie pozdr
Rekomendowane odpowiedzi