Napisano 6 Maj 20159 l Tom Beddard zamieścił w serwisie Vimeo film pokazujący narzędzie, które tworzy w wolnych chwilach o nazwie Fractal Lab. Wow! Pełna treść: Fractal Lab 2015 - wideo
Napisano 6 Maj 20159 l Holy mother of fractals :/ że też ludziom się chce tak po godzinach jeszcze dłubać takie rzeczy. To niemoralne! Co więcej to powinno być zabronione!!!
Napisano 6 Maj 20159 l Kiedyś bawiłem się w mandelbulber i pamiętam swój zachwyt... Ale to wygląda i działa jeszcze lepiej. Kopalnia inspiracji.
Napisano 6 Maj 20159 l Kopara opada. Przydałby się jakiś OBJ/FBX eksporter, żeby można to było wykorzystywać jako sety do filmów science fiction.
Napisano 6 Maj 20159 l kod źródłowy też jest fraktalem. samo się wygenerowało, koleś tylko zbiera fame.
Napisano 6 Maj 20159 l Pamiętam jak, wieki temu, bawiłem się wersją działającą w przeglądarce. Niezapomniane przeżycie :) Nawet machnąłem małą galeryjkę: http://min.us/mb07giMPlY3gOC
Napisano 6 Maj 20159 l fractale.. w końcu aplikacja która sprawia że można je wykorzystać jak autor pokazał mega szacunek!
Napisano 6 Maj 20159 l Odlot totalny! Już się ślinie na samą myśl xD xD (tak, przeżywam teraz miłość do Mandelbulb)