Napisano 20 Maj 20159 l Cześć, news jeszcze świeży. Pamiętając dyskusję o z plotką na temat planów Adobe niektórzy chyba odetchną z ulgą. ;) https://www.thefoundry.co.uk/about-us/news-awards/the-foundry-announces-new-investment-from-hgcapital/ Pozdrawiam
Napisano 20 Maj 20159 l No adobe było mało prawdopodobne od samego początku:) Ale ziarno strachu zostało zasiane:) Tak czy siak:) Jedziemy dalej:)
Napisano 20 Maj 20159 l o blenderowa wyspa :D dobra wiadomość że nie adobe. zaraz by pewnie zrezygnowali z Dystrybucji katany na linuxa hahaha i nuke..
Napisano 20 Maj 20159 l Uhm jasne Kramon, ze blenderowa bo Gelmi nie zrobil takiej jakos w okolicach Modo 501ki :P Czy tez w kazdym innym programie podobny projekt powstawal. Just blender troll beeing blender troll. Dorosnij.
Napisano 20 Maj 20159 l Uhm jasne Kramon, ze blenderowa bo Gelmi nie zrobil takiej jakos w okolicach Modo 501ki :P Czy tez w kazdym innym programie podobny projekt powstawal. Just blender troll beeing blender troll. Dorosnij. jaki troll już nie przesadzaj.. zwykły żart. sztywnooo
Napisano 20 Maj 20159 l No taka sobie wyrobiles opinie. Nie wiń mnie za to, że gówniarska tendencja do zaśmiecania blenderem każdego wątku, którą uskuteczniasz do tego się przyczyniła.
Napisano 20 Maj 20159 l ja się adoba nie bałem, lubię ps-a, flash i illustrator też spoko, dużo gorzej by było w przypadku ubijacza autodesku. sprawdziła się wcześniejsza prognoza o grupie podobnej do carlyle. i z tego co dedukuję z tego artykułu, to silny głos miała społeczność użytkowników, bo ogłoszenie o adobe ich rozsierdziło (wyglądało na pewnik i możliwe, że przez pewien czas adobe był górą), czytać się nie dało, tam się od łajen wyzywali, uciekać chcieli i nie wiadomo czy to nie przechyliło szali w kierunku HgCapital Edytowane 21 Maj 20159 l przez benton